COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Milazzo - Vibo Valentia er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Sicilien til Italien side

Milazzo - Vibo Valentia færgeselskaber

    • 2 Sailings Weekly 4 hr 40 min
    • Get price

Milazzo til Vibo Valentia færge

Milazzo Vibo Valentia færgeruten forbinder Sicilien med Italien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Liberty Lines Fast Ferries. Der er op til 2 afgange Uge med sejltid fra ca. 4 timer 40 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Milazzo Vibo Valentia færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Milazzo Guide

Den sicilianske by Milazzo er den tredje største by i Messina provinsen og har en befolkning på omkring 32.000. Milazzo er placeret omkring 40 km fra Siciliens hovedstad, og ligger ved foden af den halvø, der rager ind i Det Tyrrhenske Hav. Et vigtigt og populært syn i byen er slottet Milazzo, bygningen som menes at have været startet af araberne og derefter udvidet af normannerne og restaureret af Frederik II. Andre interessante seværdigheder omfatter Church of Our Lady of Mount Carmel, Rock Church of St Anthony of Padua og den barokkoe Church of the Holy Crucifix.

Fra havnen i Milazzo afgår der færger til de Æoliske Øer og Napoli.