Tunis til Salerno færge

Tunis Salerno færgeruten forbinder Tunesien med Italien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Grimaldi Lines. Der er op til 2 afgange Uge med sejltid fra ca. 24 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Tunis Salerno færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Tunis - Salerno færgeselskaber

  • Grimaldi Lines
    • 2 Afgange Ugentlig 24 t 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Tunis Salerno Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Tunis Salerno ruten er for en bil og 1 passager.

Tunis Guide

Tunis er den største by i Tunesien og landets hovedstad. Kartago, som er et Unesco verdensarv område og nok et af de vigtigste arkæologiske steder nogensinde fundet, ligger omkring 12 km fra Tunis. Byen har en blanding af arkitektoniske stilarter, brede gader og smalle gyder.

Selv om de gamle stenmure fra det 9. århundredes Medina, ikke længere eksiteterer, er der stadig de smalle gader, moskeerne og historiske strukturer, som også er blevet erklæret et verdensarv område. En række festivaler afholdes i byen hvert år, hvoraf den største er Carthage International Festival, som finder sted i juli og august. Festivalen, som startede i 1964, tiltrækker besøgende fra hele verden, og meget af den afholdes i det gamle amfiteater i Carthage, og er vært for sangere, musikere, skuespillere og dansere.

Salerno Guide

Den italienske by Salerno ligger på Salerno-bugten i Salerno-regionen i Italien. Byen ligger på bredden af Det Tyrrhenske Hav, tæt på Amalfi-kysten, og er nok bedst kendt for at være hjemstedet for verdens første medicinske skole, Schola Media Salernitana. Salerno er det kulturelle knudepunkt i regionen, og der er mange ting at se og lave her. Byen har dejlige gågader og store torve, og for dem, der har en bil, kan de nemt køre rundt i byen da trafik ikke er et problem, og der er parkering i de fleste områder.