Marettimo til Favignana færge

Marettimo Favignana færgeruten forbinder De Ægadiske Øer med De Ægadiske Øer. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Liberty Lines Fast Ferries. Der er op til 49 afgange Uge med sejltid fra ca. 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Marettimo Favignana færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Marettimo - Favignana færgeselskaber

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 7 Afgange Dagligt 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Marettimo Favignana Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Marettimo Favignana ruten er for en bil og 1 passager.

Marettimo Guide

Den italienske ø Marettimo er den af de Ægadiske Øer, der ligger i Middelhavet vest for Sicilien. Det er den næststørste ø i gruppen, og har omkring 300 indbyggere, der stiger til ca. 700 om sommeren, under turistsæsonen. Turisme, traditionelt håndværk og fiskeri er hoved indtægtskilderne for øens indbyggere. Under romertiden var øen et vigtigt observation punkt, hvilket er grunden til at Casa Romana eksiterer. Derfra kunne passerende fartøjer iagttages, som ruterne mellem Italien og Nordafrika og Italien og Spanien passerede øen. Ved siden af Casa Romana ligger en restaureret byzantinsk-Norman kirke, som er et besøg værd, samt et par imponerende grotter omkring øens kyst. Der er også mange steder at svømme blandt øens krystalklare vand.

Marettimo er omkring 40 minutter med flyvebåd fra Favignana, og en time fra Trapani.

Favignana Guide

Den italienske ø Favignana er en af de Ægadiske Øer og ligger ud for Siciliens vestkyst. Favignana er forbundet til de andre Ægadiske Øer og til Trapani, hvilket gør øen meget nem at nå på grund dens nærhed til Trapani lufthavn.
Øen er populær blandt turister, men har formået at bevare meget af sin afslappet livsstil og ø charme.
Favignana er et dejligt sted at besøge og her er en venlig atmosfære. Byens centrum er forbeholdt fodgængere, og dens torve er fyldt med cafeer.