Tunesien

Sådan bookes færger fra Tunesien til Italien

Der er 3 færgeruter mellem Tunesien og Italien med 10 afgange ugentligt. Grandi Navi Veloci leverer 2 ruter, Tunis til Genova sejler 3 afgange ugentligt & Tunis til Civitavecchia omkring 1 gang ugentlig. Grimaldi Lines leverer 2 ruter, Tunis til Civitavecchia sejler 1 gang ugentligt & Tunis til Salerno omkring 2 gange ugentligt. Tirrenia (CTN) leverer 1 rute, Tunis til Genova som sejler 3 gange ugentligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra Tunesien til Italien for at tjekke informasjon.

Tunesien Italien kort

Tryk her for kort

Om Tunesien:

Tunesien er det nordligste land i Afrika, omkranset af Algeriet i vest, Libyen i sydøst og Middelhavet i nord og vest.

Tunesien er bedst kendt som en sommer destination, med en sandet Middelhavskyst. Men der er meget mere at udforske i landet, fra de karakteristiske huse til de store gamle ruiner og de bølgede klitter i Sahara. Tunesien er en sand sammensmeltning af alt det, Nordafrika har at byde på.

Om Italien:

Italien ligger i Middelhavet i bunden af Vesteuropa, med det Tyrrhenske Hav mod vest, det Ioniske Hav mod syd og Adriaterhavet mod øst.

Italien er det femte mest besøgte land i verden, og har flere verdensarv områder end noget andet land. Rom, Milano, Venedig og Firenze er de mest populære rejsemål i Italien, men landets rige samlinger af kunst, kultur og litteratur fra mange forskellige perioder og regioner, gør det umuligt at bedømme, hvor det mest interessante sted er.

Italien har omkring 6440 km af kyststrækning med utallige bugter og lange sandstrande. Det er nemt at nå kystnære byer med bil fra et udvalg af færger, store og små.