Tunisia

Sammenlign færger fra Tunesien til Italien

Der er flere færgeoverfarter fra Tunesien til Italien. Færger forbinder pt. 1 havne i Tunesien med 3 Havne i Italien.

Der er 11 afgange dagligt på 3 ferry routes som leveres af 4 færgeselskaber, inklusiv Grandi Navi Veloci, Grimaldi Lines, CTN Ferries & Tirrenia (CTN). Den kortest overfart tager omkring 18 time 30 minut (Civitavecchia).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem Tunesien og Italien. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

Tunesien Italien kort

Tryk her for kort

Om Tunesien:

Tunesien er det nordligste land i Afrika, omkranset af Algeriet i vest, Libyen i sydøst og Middelhavet i nord og vest.

Tunesien er bedst kendt som en sommer destination, med en sandet Middelhavskyst. Men der er meget mere at udforske i landet, fra de karakteristiske huse til de store gamle ruiner og de bølgede klitter i Sahara. Tunesien er en sand sammensmeltning af alt det, Nordafrika har at byde på.

Om Italien:

Italien ligger i Middelhavet i bunden af Vesteuropa, med det Tyrrhenske Hav mod vest, det Ioniske Hav mod syd og Adriaterhavet mod øst.

Italien er det femte mest besøgte land i verden, og har flere verdensarv områder end noget andet land. Rom, Milano, Venedig og Firenze er de mest populære rejsemål i Italien, men landets rige samlinger af kunst, kultur og litteratur fra mange forskellige perioder og regioner, gør det umuligt at bedømme, hvor det mest interessante sted er.

Italien har omkring 6440 km af kyststrækning med utallige bugter og lange sandstrande. Det er nemt at nå kystnære byer med bil fra et udvalg af færger, store og små.