Arbatax til Civitavecchia færge

Arbatax Civitavecchia færgeruten forbinder Sardinien med Rom. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Tirrenia. Der er op til 2 afgange Uge med sejltid fra ca. 10 timer 31 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Arbatax Civitavecchia færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Arbatax - Civitavecchia færgeselskaber

  • Tirrenia
    • 2 Afgange Ugentlig 10 t 31 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Arbatax Civitavecchia Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Arbatax Civitavecchia ruten er for en bil og 2 passagerer.

Arbatax Guide

Den lille havn i Arbatax ligger på Sardinien i Italien. Byens centrum er placeret i bunden af Kap Bellavista, som er kendt for sine røde klipper. Omkring byen ligger de højeste bjerge på øen, og de giver byen en betagende baggrund.

Der er færgeforbindelser fra Arbatax til det italienske fastland via færgehavnen i Civitavecchia, Genova, Fiumicino, Olbia og Cagliari.

Civitavecchia Guide

Den italienske by Civitavecchia ligger på det Tyrrrhenske Hav kysten i Lazio-regionen. Byen, som er hjemsted for knap 60.000 indbyggere, har en færgehavn og ligger ca. 80 km nordvest af Rom. Byens historie går tilbage over tusind år til 101-108 e.kr., da kejser Trajan beordrede bygningen af havnen i Centumcellae, for af imødekomme dybshav fragt til den romerske hovedstad.
Besøgende vil finde eksempler på restaurerede middelalderlige og barokke strukturer, som omfatter det store Fort Michelangelo, som er en fæstning, der blev bestilt av pave Giulio II i det tidlige 16. århundrede og forsvarsmuren bag havnen fra det 17. århundrede. Muren former den ene side af Lungoporto Gramsci, som er en forhøjet fodgænger gangbro. Herfra er der fremragende udsigt over krydstogtskibene og færgerne i havnen.
Der er bil- og passagerfærger mellem Civitavecchia og Sardinien, Sicilien og andre destinationer i Italien og udlandet.