Palermo til Napoli færge

Palermo Napoli færgeruten forbinder Sicilien med Italien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Grandi Navi Veloci sejler op til 10 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 11 timer mens Tirrenia servicen sejler op til 11 afgange ugentligt med en sejltid fra 9 t 15 m.

Der er 21 overfarter Uge på Palermo Napoli ruten mellem Sicilien og Italien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Palermo - Napoli færgeselskaber

 • Grandi Navi Veloci
  • 10 Afgange Ugentlig 11 t
  • Få pris
 • Tirrenia
  • 11 Afgange Ugentlig 9 t 15 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Palermo Napoli Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Palermo Napoli ruten er for en bil og 2 passagerer.

Palermo Napoli færge anmeldelser

 • "Ikke en brugervenlig proces"

  Selve færgen er god. Økonomisk, behagelig, ren nok og rimelige faciliteter. Men vi synes, at på- og aflæsning procedurer er en rodebutik, usikre, forvirrende, og dårlige nok til at sikre, at vi aldrig vil gøre det igen. Meget bør gøres for at forbedre brugervenligheden og sikkerheden af pricessen. Et venterum nær punktet for aflæsning, klar adskillelse af passagerer og køretøjer, på og af, skiltet og sikre stier til gående passagerer. Personalet på kontoret var ikke i stand til at fortælle os, om der var et kontor for mistet bagage i havnen, selv om det lå lige ved siden af.

  'Jennifer' rejste på Palermo Napoli ruten med Grandi Navi Veloci på GNV Atlas

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur, men lugtede af brændstof"

  Vi rejste om natten i en familiekabine fra Palermo til Napoli. Rejsen var god, sengene var behagelige og faciliteterne var alle meget gode. Det eneste problem var en virkelig stærk luft af brændstof igennem hele færgen, som gjorde os utilpasse i enden. Efter at have fundet færgen, bookede vi online som gående passagerer, og det var ikke let at vide, hvor vi skulle tjekke ind. Vi måtte spørge flere mennesker, der pegede os i retning af selve færgen, som var en lang gåtur langs den samme rute som tunge lastbiler. Det viste sig, at der var en bus der kørte folk til færgen, som vi kun fandt ved at bede om hjælp fra en meget venlig mand fra Grandi Navi Veloci.

  'Anonym' rejste på Palermo Napoli ruten med Grandi Navi Veloci på GNV Cristal

  Læs mere Læs mindre
 • "Alt for lang forsinkelse"

  Selv om tiden, som rent faktisk blev tilbragt på færgen var yderst behagelig, og alt om bord var godt (restauranter, kabiner osv...), blev vi bedt om at møde op 3 timer før afgang, blot for at opdage, at færgen ikke enganf var ankommet endnu, og vi var to timer forsinket med udsejling. Vi fik af vide, at jeg var blevet bedt om at ankomme tidligt af sikkerhedsmæssige årsager, men der var ingen sikkerhedstjek, så det var meget irriterende, at skulle vente i 5 timer.

  'Beatrice and Bernard' rejste på Palermo Napoli ruten med Grandi Navi Veloci på GNV Atlas

  Læs mere Læs mindre
 • "Wifi"

  Alt var bedre end mine forventning. Det eneste dårlige var, at der ikke var noget internet på skibet.

  'Omar' rejste på Palermo Napoli ruten med Grandi Navi Veloci på GNV Atlas

  Læs mere Læs mindre

Palermo Guide

Den italienske by Palermo ligger i den nordvestlige del af Sicilien, ved bugten Palermo i Det Tyrrhenske Hav. Byen har et ry i hele verden for sin historie, gastronomi, kultur og arkitektur. Mange besøgende strømmer til byen og den er nu hovedbyen for Siciliens kultur, handel og turisme. Byens centrum har mange fine eksempler på paladser og kirker, som giver vej til områder, hvor livsstilen ikke synes at have ændret sig i århundrede. Dette ses nok mest tydeligt i markederne i Palermo.

Fra byens havn er der færgeforbindelser til Genova, Civitavecchia, Napoli og Tunesien.