COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Zadar - Ancona er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Kroatien til Italien side

Om bord på færgerne

Zadar - Ancona færgeselskaber

    • 2 Sailings Weekly 7 hr
    • Get price

Zadar til Ancona færge

Zadar Ancona færgeruten forbinder Kroatien med Italien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Jadrolinija. Der er op til 2 afgange Uge med sejltid fra ca. 7 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Zadar Ancona færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Zadar Guide

Byen Zadar ligger ved Adriaterhavskysten i Dalmatien i Kroatien, overfor øerne Ugllijan og Pasman, som er adskilt fra Zadar af Zadar stræder. Den dybe voldgrav, der plejede at adskille den gamle by fra fastlandet er siden blevet fyldt. Byens struktur blev fastlagt i romertiden med mure, tårne og porte.

Stadig synlig i dag, og delvis bevaret, er akvædukten, der blev bygget for at forsyne byen med vand. Forum Romanum er en af de mest populære attraktioner i Zadar og er det største på den østlige side af Adriaterhavet. Det blev bygget af Augustus.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til Ancona i Italien 7 gange om ugen, og sejltiden er ca. 6 timer.


Ancona Guide

Den italienske havneby Ancona ligger i Le Marche regionen i central Italien og er blevet en populær turistdestination i de seneste år. Byen er populær på grund af sin naturlige skønhed og dejlige gastronomi, og der er mange ting for besøgende at se og lave. Ancona ligger ved Adriaterhavets kyst, omkring 200 km fra byen Bologna og 280 km fra byen Rom, den italienske hovedstad. Byens naturlige forsvar, som ligger mellem skråningerne af Monte Conero og Monte Astagno, gjorde det til en god placering for de oprindelige bosættere fra Syracuse at forsvare. Græske købmænd etablerede en Purpur fabrik i byen og deres indflydelse på området er udbredt. Under romertiden havde byen sin egen mønt, og græsk blev talt i hele området.

Ancona er en meget vigtig havn og er godt forbundet til andre steder. Den bedste og nemmeste måde at nå Ancona på, er med færge. Der er færgeforbindelser til destinationer, som inkluderer Split, Rijeka, Zadar, Hvar, Korcula, Dubrovnik, Patras, Igoumenitsa og Dugi Otok.