Durres til Bari færge

Durres Bari færgeruten forbinder Albanien med Italien og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Grandi Navi Veloci sejler op til 12 gange Uge, Adria Ferries 12 gange Uge & Ventouris Ferries servicen er tilgængelig op til 12 gange Uge.

Der er 36 overfarter Uge på Durres Bari overfarten mellem Albanien og Italien og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Durres - Bari færgeselskaber

 • Grandi Navi Veloci
  • 12 Afgange Ugentlig 8 t 45 m
  • Få pris
 • Adria Ferries
  • 12 Afgange Ugentlig 8 t
  • Få pris
 • Ventouris Ferries
  • 12 Afgange Ugentlig 9 t
  • Få pris

Gennemsnitlige Durres Bari Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Durres Bari ruten er for en bil og 2 passagerer.

Durres Guide

Durres er en by beliggende på den albanske kyst, omkring 33 km vest af hovedstaden, Tirana. Det er Albaniens næststørste by, landets hovedhavn og en af de ældste byer. Durres ligger på kysten af et af de smalleste punkter i Adriaterhavet, omkring 300 km fra Bari og 200 km fra Brindisi.

Populære attraktioner i byen inkluderer dens hovedbibliotek, dens kulturelle center med Aleksander Moisiu Teater, Estrada Teater og Philharmonikerne. For besøgende, der nyder en smule historie, er der en række museer i byen, inklusiv Durres Archaeological Museum, Royal Villa of Durres og Museum of History.

Byen er også hjemsted for Durres Ancient City Wall, Durres katedralen og det største amfiteater på Balkan, som ligger tæt på havnen.

Der er færgeforbindelser fra Durres til bl.a. Bari, Ancona, Trieste og Brindisi.

Bari Guide

Den italienske by og havn Bari ligger ved Adriaterhavet og er hovedstaden i den italienske region Puglia. Byen er ikke et særlig kendt turistmål, selv om der er et par seværdigheder og den er bekvemt placeret for besøgende, som ønsker en base for at udforske det omkringliggende område. Byens historiske centrum er placeret på et næs, der rager ind i Adriaterhavet. Det meste arkæologi i byen ligger i de smalle gader i Vecchia Bari kvarteret, som er berømt for at være forvirrende for besøgende, der ofte farer vildt. Baris mest berømte kirke, Basilica di San Nicola fra det 11. århundrede, ligger mellem havet og den gamle bydel. Kirken er dedikeret til St. Nicholas og blev bygget for at huse hans jordiske rester, som stadig ligger i krypten.

Fra Bari havn er der færgeforbindelser til Durres, Igoumenitsa, Cephalonia, Korfu, Patras, Kotor og Dubrovnik.