COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Durres - Bari er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Durres til Bari færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Albanien til Italien side

Om bord på færgerne

Durres - Bari færgeselskaber

  • 12 Sailings Weekly 8 hr
  • Get price
  • 12 Sailings Weekly 9 hr
  • Get price
  • 12 Sailings Weekly 8 hr 45 min
  • Get price

Durres Bari færge anmeldelser

 • "Første tur med færge nogensinde"

  Det skal siges, at mig og min kæreste havde forventet noget der var værre og ikke behageligt for passagerer, men heldigvis var alt godt! Vores tur var en natfærge fra Durres, Albanien til Bari, Italien den 15 september. På grund af storm, troede vi, at vi skulle være i nærheden af toilettet, hvis I forstår hvad jeg mener… Indtjekning starter mere end 3 timer før afgang. Vi var nogle af de første, der kom gennem paskontrollen og fik vores kabine. Ligesom hele skibet, er kabinerne ret gamle. Vi snakkede med personalet, som fortalte os at denne ”maskine” har været i brug siden 1974! Næsten 40 år på vandet er temmelig godt arbejde, sammenlignet med, hvad dette skib kunne tilbyde rejsende for 30 år siden! Faciliteterne er gamle, men gode. Bruser og badeværelse er enkelt, men godt. Selve kabinen var ikke så behagelig, da vi gerne ville have to senge ved siden af hinanden, men fik køjesenge, så jeg sov over min kæreste. Men da vi forlod færgen, så vi at der var kabiner med vindue og to senge ved siden af hinanden. Støjen fra motoren var en smule irriterende til at starte med, da vi stod i Durres. Men efter da vi faldt i søvn, nød vi næsten lyden fra motoren. Desværre kan man kun betale i euro, hvilket vi virkelig ikke forstår. Vi lever i det 21. århundrede, denne færges rute er velkendt af personalet, og de ved, at der er mange albanske mennesker som rejser til Italien. Det italienske personale var uhøflige og ville ikke acceptere albanske Lek. Dette er selvfølgelig ikke personalets skyld; de gør hvad de får besked på. Men det betyder ikke. at de skal være uhøflige og uvenlige om bord! De skal være kompetent, professionel og tolerant. Masser af personale var andre lande; Kroatien, montenegro, Filippinerne, Italien, Ukraine, Rusland osv. Alt i alt, var det en behagelig tur. Jeg vil anbefale rejsende at bestille en kabine med vindue, toilet og badeværelse. Vi rejste uden bil, så for os ville siddepladser koste omkring EUR 90, men prisen for en kabine for os begge to var EUR 150. Det var billigere og hyggeligere for os :) Ønsker alle en sikker rejse!

  'Claudia' travelled on Claudia

  Læs mere Læs mindre
 • "Skuffet"

  Billeder er taknemmelige, ikke den bedste service fra personalet,der kan ikke bruges kort kun kontanter som man måske skal gøre opmærksom på

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Durres til Bari færge

Durres Bari færgeruten forbinder Albanien med Italien og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Adria Ferries sejler op til 12 gange Uge, Ventouris Ferries 12 gange Uge & Grandi Navi Veloci servicen er tilgængelig op til 12 gange Uge.

Der er 36 overfarter Uge på Durres Bari overfarten mellem Albanien og Italien og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Durres Guide

Durres er en by beliggende på den albanske kyst, omkring 33 km vest af hovedstaden, Tirana. Det er Albaniens næststørste by, landets hovedhavn og en af de ældste byer. Durres ligger på kysten af et af de smalleste punkter i Adriaterhavet, omkring 300 km fra Bari og 200 km fra Brindisi.

Populære attraktioner i byen inkluderer dens hovedbibliotek, dens kulturelle center med Aleksander Moisiu Teater, Estrada Teater og Philharmonikerne. For besøgende, der nyder en smule historie, er der en række museer i byen, inklusiv Durres Archaeological Museum, Royal Villa of Durres og Museum of History.

Byen er også hjemsted for Durres Ancient City Wall, Durres katedralen og det største amfiteater på Balkan, som ligger tæt på havnen.

Der er færgeforbindelser fra Durres til bl.a. Bari, Ancona, Trieste og Brindisi.


Bari Guide

Den italienske by og havn Bari ligger ved Adriaterhavet og er hovedstaden i den italienske region Puglia. Byen er ikke et særlig kendt turistmål, selv om der er et par seværdigheder og den er bekvemt placeret for besøgende, som ønsker en base for at udforske det omkringliggende område. Byens historiske centrum er placeret på et næs, der rager ind i Adriaterhavet. Det meste arkæologi i byen ligger i de smalle gader i Vecchia Bari kvarteret, som er berømt for at være forvirrende for besøgende, der ofte farer vildt. Baris mest berømte kirke, Basilica di San Nicola fra det 11. århundrede, ligger mellem havet og den gamle bydel. Kirken er dedikeret til St. Nicholas og blev bygget for at huse hans jordiske rester, som stadig ligger i krypten.

Fra Bari havn er der færgeforbindelser til Durres, Igoumenitsa, Cephalonia, Korfu, Patras, Kotor og Dubrovnik.