Panarea til Lipari færge

Panarea Lipari færgeruten forbinder Æoliske Øer med Æoliske Øer og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Liberty Lines sejler op til 8 gange dagligt med en sejltid på omkring 25 minutter mens Siremar servicen sejler op til 3 afgange ugentligt med en sejltid fra 1 time 55 m.

Der er 59 overfarter Uge på Panarea Lipari ruten mellem Æoliske Øer og Æoliske Øer. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Panarea - Lipari færgeselskaber

  • Liberty Lines
    • 8 Afgange Dagligt 25 m
    • Få pris
  • Siremar
    • 3 Afgange Ugentlig 1 time 55 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Panarea Lipari Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Panarea Lipari ruten er for en bil og 1 passager.

Panarea Guide

Øen Panarea er beliggende i den Lipariske øgruppe, som er placeret nord for Sicilien. Der er omkring 300 indbyggere på den lille ø, selv om dette tal stiger om sommeren, når turister kommer dertil. Øen, som er populær med berømtheder, har nogle termiske kilder tæt på landsbyen Punta di Peppre e Maria, som tiltrækker folk til øen. Stranden i Cala Junco ligger på den sydlige del af øen, og der er adgang langs en sti, der fører til stranden. Den anden strand, Cala degli Zimmari, ligger langs vejen fra den første. Andre strande på øen omfatter Lisca Bianca, Basiluzzo og Spinazzola.

Fra øens lille havn er der færger til Napoli og Milazzo.

Lipari Guide

Lipari er den største af de Lipariske Øer, som er en vulkansk øgruppe beliggende ud for Siciliens kyst. Øens største by, også kaldt Lipari, er den største by i øgruppen, og er fuld af liv med sin havn, historiske slot-citadel og charmerende gader. Ligesom de andre øer i øgruppen, er Lipari af vulkansk oprindelse, selv om det sidste udbrud, der fandt sted på øen var for ca. 1.400 år siden. På grund af de hurtige færgeforbindelser til og fra Sicilien og de andre Lipariske Øer, er det et fremragende udgangspunkt for at udforske de andre øer i øgruppen.

Lipari by er et fantastisk sted at vandre rundt, og her ligger fine byhuse side om side med mere ydmyge huse, der normalt har balkoner med blosmter, vask, løg og peberfrugter.