COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

San Domino - Termoli er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Tremiti Øerne til Italien side

San Domino - Termoli færgeselskaber

    • 3 Sailings Daily 1 hour
    • Get price
    • 5 Sailings Weekly 50 min
    • Get price

San Domino til Termoli færge

San Domino Termoli færgeruten forbinder Tremiti Øerne med Italien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. NLG sejler op til 3 gange dagligt med en sejltid på omkring 1 hour mens Gruppo Armatori Garganici servicen sejler op til 5 afgange ugentligt med en sejltid fra 50 minutter.

Der er 26 overfarter Uge på San Domino Termoli ruten mellem Tremiti Øerne og Italien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

San Domino Guide

Øen San Domino ligger i Isole Tremiti øerne i Adriaterhavet, nord for Gargano halvøen. Øgruppen består af fem øer; San Domino, St. Nicholas, Cretaccio, Capraia og Pianosa. San Domino har været beboet siden jernalderen (4. – 3. århundrede f.kr). Den romerske kejser Augustus havde sit barnebarn Julia overført hertil, hvor hun døde efter 20 år. Ø-kæden blev regeret af klosteret Santa Maria a Mare på San Nicolas ø i middelalderen. Klosteret blev angiveligt grundlagt i det 9. århundrede af benediktinermunke fra Montecassino. Øen blev også brugt til at holde politiske fanger i det fascistiske regime Mussolini. Men i dag er øen et populært rejsemål, som tiltrækker besøgende med sit krystalklare, varme vand. Af alle øerne i gruppen, er San Domino mest udviklet til turime og har en eneste sandstrand.


Termoli Guide

Den italienske by Termoli ligger i Campobasso provinsen, i regionen Molise ved Adriaterhavskysten. Katedralen, som er fra det 12. århundrede, er en populær attraktion i byen og ligger på byens centrale torv og er et vidunderligt eksempel på romansk arkitektur. Den øverste del af katedralens facade blev ødelagt i 1456 af et jordskælv, og blev også beskadiget af tyrkerne i 1566. Under katedralens restaurering mellem 1930 og 1966, blev de barokke tilføjelser fjernet, og facaden vendte tilbage til sit oprindelige udseende.

Byens strande og krystalklare vand tiltrækker besøgende. Byen ligger indenfor en kort afstand af Larino, Casacalenda, Montorio og Montelongo.

Termoli er den eneste havn med helårs servicer til Isole Tremiti.