San Domino
Termoli
Færger til Italien
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

San Domino til Termoli færge

San Domino Termoli færgeruten forbinder Tremiti Øerne med Italien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. NLG sejler op til 1 gange dagligt med en sejltid på omkring 1 hour mens Navi Tremiti servicen sejler op til 5 afgange ugentligt med en sejltid fra 50 minutter.

Der er 12 overfarter Uge på San Domino Termoli ruten mellem Tremiti Øerne og Italien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

For mere information, besøg vores Færger fra Tremiti Øerne til Italien side
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

Hvor lang tid er færgen fra San Domino til Termoli?

Færgeoverfarten fra San Domino til Termoli tager ca. 55m. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.

Hvilke færgeselskaber sejler mellem San Domino og Termoli?

Der er 2 populære færgeoperatører for San Domino til Termoli. Disse er
  • NLG
  • Gruppo Armatori Garganici

Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra San Domino til Termoli?

Book færger fra San Domino til Termoli via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.

Hvad er afstanden fra San Domino til Termoli?

Afstanden mellem San Domino og Termoli er ca. 30 sømil.

San Domino Guide

Øen San Domino ligger i Isole Tremiti øerne i Adriaterhavet, nord for Gargano halvøen. Øgruppen består af fem øer; San Domino, St. Nicholas, Cretaccio, Capraia og Pianosa. San Domino har været beboet siden jernalderen (4. – 3. århundrede f.kr). Den romerske kejser Augustus havde sit barnebarn Julia overført hertil, hvor hun døde efter 20 år. Ø-kæden blev regeret af klosteret Santa Maria a Mare på San Nicolas ø i middelalderen. Klosteret blev angiveligt grundlagt i det 9. århundrede af benediktinermunke fra Montecassino. Øen blev også brugt til at holde politiske fanger i det fascistiske regime Mussolini. Men i dag er øen et populært rejsemål, som tiltrækker besøgende med sit krystalklare, varme vand. Af alle øerne i gruppen, er San Domino mest udviklet til turime og har en eneste sandstrand.


Termoli Guide

Den italienske by Termoli ligger i Campobasso provinsen, i regionen Molise ved Adriaterhavskysten. Katedralen, som er fra det 12. århundrede, er en populær attraktion i byen og ligger på byens centrale torv og er et vidunderligt eksempel på romansk arkitektur. Den øverste del af katedralens facade blev ødelagt i 1456 af et jordskælv, og blev også beskadiget af tyrkerne i 1566. Under katedralens restaurering mellem 1930 og 1966, blev de barokke tilføjelser fjernet, og facaden vendte tilbage til sit oprindelige udseende.

Byens strande og krystalklare vand tiltrækker besøgende. Byen ligger indenfor en kort afstand af Larino, Casacalenda, Montorio og Montelongo.

Termoli er den eneste havn med helårs servicer til Isole Tremiti.


San Domino til Termoli Færgefartplaner

Færgefartplaner mellem 22/07/2024 og 28.07.2024


Færgeselskab Afgangstid Ankomsttid Sejltid Sejladsdage
NLG 10:00 11:00 1 time Mon, Lør, Sol
NLG 16:20 17:20 1 time Mon
NLG 17:40 18:40 1 time Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fri, Lør, Sol
NLG 18:45 19:45 1 time Mon

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking