COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

San Domino - Termoli er en af vores travelste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre afgangen du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Tremiti Øerne til Italien side

Om bord på færgerne

San Domino - Termoli færgeselskaber

  • 9 Afgange Ugentlig 1 time 15 m
  • Få pris
  • 3 Afgange Dagligt 50 m
  • Få pris
  • 5 Afgange Ugentlig 50 m
  • Få pris

San Domino til Termoli færge

San Domino Termoli færgeruten forbinder Tremiti Øerne med Italien og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Tirrenia sejler op til 9 gange Uge, NLG 3 gange dag & Gruppo Armatori Garganici servicen er tilgængelig op til 5 gange Uge.

Der er 35 overfarter Uge på San Domino Termoli overfarten mellem Tremiti Øerne og Italien og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

San Domino Guide

Øen San Domino ligger i Isole Tremiti øerne i Adriaterhavet, nord for Gargano halvøen. Øgruppen består af fem øer; San Domino, St. Nicholas, Cretaccio, Capraia og Pianosa. San Domino har været beboet siden jernalderen (4. – 3. århundrede f.kr). Den romerske kejser Augustus havde sit barnebarn Julia overført hertil, hvor hun døde efter 20 år. Ø-kæden blev regeret af klosteret Santa Maria a Mare på San Nicolas ø i middelalderen. Klosteret blev angiveligt grundlagt i det 9. århundrede af benediktinermunke fra Montecassino. Øen blev også brugt til at holde politiske fanger i det fascistiske regime Mussolini. Men i dag er øen et populært rejsemål, som tiltrækker besøgende med sit krystalklare, varme vand. Af alle øerne i gruppen, er San Domino mest udviklet til turime og har en eneste sandstrand.


Termoli Guide

Den italienske by Termoli ligger i Campobasso provinsen, i regionen Molise ved Adriaterhavskysten. Katedralen, som er fra det 12. århundrede, er en populær attraktion i byen og ligger på byens centrale torv og er et vidunderligt eksempel på romansk arkitektur. Den øverste del af katedralens facade blev ødelagt i 1456 af et jordskælv, og blev også beskadiget af tyrkerne i 1566. Under katedralens restaurering mellem 1930 og 1966, blev de barokke tilføjelser fjernet, og facaden vendte tilbage til sit oprindelige udseende.

Byens strande og krystalklare vand tiltrækker besøgende. Byen ligger indenfor en kort afstand af Larino, Casacalenda, Montorio og Montelongo.

Termoli er den eneste havn med helårs servicer til Isole Tremiti.