Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3417 ruter og 693 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Elba

Det toscanske øhav består af syv øer, Elba er den største. Selvom denne ø er berømt verden over for at have Napoleon i 1814 under hans eksil, går dens historie meget længere tilbage.

Selvom Elba er rig på historie, er øen også kendt for sine smukke strande og krystalklare hav. Kombiner dette med det rige landskab og det er en virkelig fantastisk destination.

Det er meget nemt at komme til Elba med færge. Der er færger fra havnen i Piombino på fastlandet til Cavo og Rio Marina på Elbas nordøstlige side og Portoferraio på den nordlige side. Der er hundredvis af afgange hver uge, med sejltider fra 30 til 60 minutter, afhængig af rute og færgeselskab. På visse tidspunkter af året, er det også muligt at øhoppe fra Korsika.

Der er mange Napoleon steder at besøge, såsom de tidligere kejseres boliger på Villa dei Mulini og San Maritno og Museum of Church of the Misericordia, hvor Napoleons dødsmaske holdes.

Familier vil nyde Aquarium of Elba, som ligger i Marina de Campo på den sydvestlige del af øen, og har noget af det fineste marine liv i Middelhavet.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • Blu Navy
  • Få pris
 • Corsica Ferries
  • Få pris
 • Moby Lines
  • Få pris
 • Toremar
  • Få pris

Elba anmeldelser

 • "God, men der var forsinkelser"

  Moderne, veludstyrede færger med gode faciliteter om bord. Det var uheldigt, at der ikke var kabiner ledige på returrejsen – Det var en mindre behagelig ende på min rejse, at sejle om natte i sæder. Masser af folk sov på gulvet og i restauranten! Overfarter blev forsinket ca. 2 timer i begge retninger, hvilket var frustrerende, især på returrejsen, da dette reducerede den tid, jeg havde med venner i Frankrig. Personalet om bord var hjælpsomme og Toulon havn var godt skiltet. Skiltning til den præcise indgang til Porto Torres havn var dårlig. Det var også uklart, om bekræftelsen, som jeg havde printet ud, skulle veksles til billetter (det skulle den på udrejsen, men ikke på returrejsen).

  Læs mere Læs mindre
 • "Hvordan kommer man af?"

  Instruktionerne til at komme af skibet var lidt uklare. Jeg kunne ikke finde den rette udgang og befandt mig på vogndækket med flere andre mennesker, der ikke ønskede at være der. Jeg tog elevatoren tilbage op, og befandt mig nu blandt en flok mennesker, som skulle ned igen. Jeg endte præcis, hvor jeg var før. Jeg fandt endelig et medlem af personalet og spurgte ham, hvordan man kommer ud. Han sagde bare ”walk”, også ”in that direction”. Jeg fandt en lille dør, og befandt nu mig selv et sted, hvor jeg måtte passe på bilerne, der var ivrige efter at komme ud og ikke vant til at have fodgængere i vejen. Alt i alt, tydelige instruktioner til, hvordan man kommer af færgen, ville have været hjælpsomme.

  Læs mere Læs mindre
 • "Rolige overfarter, behagelig kabine og generelt tilfredse"

  Samlet set, var vi helt tilfredse med de fleste aspekter af overfarterne. De skuffende dele var kaos i Toulon ved pålæsningen, kvaliteten af noget af maden, og fortrængningen på nogle områder af båden.

  Læs mere Læs mindre
 • "Ferien starter her"

  Vi var meget imponeret med hele oplevelsen. Personalet var effektive. Kabinen var ren og behagelig. Catering faciliteterne var gode.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Elba