COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Elba

Det toscanske øhav består af syv øer, Elba er den største. Selvom denne ø er berømt verden over for at have Napoleon i 1814 under hans eksil, går dens historie meget længere tilbage.

Selvom Elba er rig på historie, er øen også kendt for sine smukke strande og krystalklare hav. Kombiner dette med det rige landskab og det er en virkelig fantastisk destination.

Det er meget nemt at komme til Elba med færge. Der er færger fra havnen i Piombino på fastlandet til Cavo og Rio Marina på Elbas nordøstlige side og Portoferraio på den nordlige side. Der er hundredvis af afgange hver uge, med sejltider fra 30 til 60 minutter, afhængig af rute og færgeselskab. På visse tidspunkter af året, er det også muligt at øhoppe fra Korsika.

Der er mange Napoleon steder at besøge, såsom de tidligere kejseres boliger på Villa dei Mulini og San Maritno og Museum of Church of the Misericordia, hvor Napoleons dødsmaske holdes.

Familier vil nyde Aquarium of Elba, som ligger i Marina de Campo på den sydvestlige del af øen, og har noget af det fineste marine liv i Middelhavet.

Populære Færgeselskaber

  • 20 Afgange Ugentlig 15 m
  • Få pris
  • 5 Afgange Dagligt 30 m
  • Få pris
  • 4 Afgange Dagligt 1 time
  • Få pris
  • 3 Afgange Dagligt 40 m
  • Få pris

Elba anmeldelser

 • "Gode gamle baby"

  Moby Baby er ikke en baby længere – det er nu 45 år siden at hun blev betragtet som den mest avancerede skandinaviske færge. Hendes udvendige design er det samme og hun er en elegant lille færge med meget god udendørs dækplads. Indretningen er blevet ændret mange gange og de store ændringer i hendes Sealink tid er stadig synlige. Kaffen er god. Hvis du kan lide færger bør du prøve denne gamle baby!

  Læs mere Læs mindre
 • "Fremragende færge - fantastisk færgeselskab!"

  Jeg er 51 år gammel og oprindelig fra Sardinien, men jeg voksede op i Dorno (Pavia). Det er næsten et halvt århundrede siden at jeg rejste med færger, jeg prøvede dem alle, inklusiv Moby Aki og efter min mening er MOBY mere konkurrencedygtig, både på land og om bord. mange komplimenter og tak for den service I tilbyder!

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur"

  Gode kahytter, køkken ikke så godt (eneste negative punkt), personalet er meget villige til at hjælpe og give information, underholdningen er god og der er en dejlig atmosfære i Piano Bar.

  Læs mere Læs mindre
 • "Elsker Moby"

  Dette er det 3 år jeg har rejst på Moby Drea og jeg vil gerne sige et stort tak til besætningen, som er altid er meget venligst og klar til at hjælpe. De hjalp os med en barnevogn både da vi skulle på og af færgen. På udrejsen havde vi en kabine, den var meget ren og med eget badeværelse. I de 3 år vi har rejst med Moby har de kun været forsinket en gang, men det var ikke så slemt. For os er det helt sikkert Moby næste år igen!

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Elba