Igoumenitsa til Bari færge

Igoumenitsa Bari færgeruten forbinder Grækenland med Italien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Ventouris Ferries sejler op til 4 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 11 timer mens Anek Superfast servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 9 t 31 m.

Der er 11 overfarter Uge på Igoumenitsa Bari ruten mellem Grækenland og Italien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Igoumenitsa - Bari færgeselskaber

  • Ventouris Ferries
    • 4 Afgange Ugentlig 11 t
    • Få pris
  • Anek Superfast
    • 7 Afgange Ugentlig 9 t 31 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Igoumenitsa Bari Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Igoumenitsa Bari ruten er for en bil og 2 passagerer.

Igoumenitsa Guide

Den græske by Igoumenitsa ligger i den nordvestlige del af Grækenland og er hovedstaden i Epirus. Den græske ø Korfu ligger en kort afstand på tværs af bugten Igoumenitsa og er derfor et populært sted for besøgende fra byen. Igoumenitsa er omgivet af bakker fulde af fyrretræer. Byens havn er et vigtigt punkt mellem Grækenland og Italien, og tiltrækker mange turister til dens gader, som tilbyder smukke bygninger, butikker, cafeer og restauranter.

Der er færgeforbindelser fra Igoumenitsa til Bari, Brindisi, Ravenna, Trieste, Venedig, Kerkyra, Lefkimi og Paxi.

Bari Guide

Den italienske by og havn Bari ligger ved Adriaterhavet og er hovedstaden i den italienske region Puglia. Byen er ikke et særlig kendt turistmål, selv om der er et par seværdigheder og den er bekvemt placeret for besøgende, som ønsker en base for at udforske det omkringliggende område. Byens historiske centrum er placeret på et næs, der rager ind i Adriaterhavet. Det meste arkæologi i byen ligger i de smalle gader i Vecchia Bari kvarteret, som er berømt for at være forvirrende for besøgende, der ofte farer vildt. Baris mest berømte kirke, Basilica di San Nicola fra det 11. århundrede, ligger mellem havet og den gamle bydel. Kirken er dedikeret til St. Nicholas og blev bygget for at huse hans jordiske rester, som stadig ligger i krypten.

Fra Bari havn er der færgeforbindelser til Durres, Igoumenitsa, Cephalonia, Korfu, Patras, Kotor og Dubrovnik.