Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3307 ruter og 697 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til De Pelagiske øer

De Pelagiske øer ligger i Middelhavet, mellem Malta og Tunesien med Sicilien mord nord. De er nogle af Italiens smukkest øer, bestående af Lampedusa, Linosa og den ubeboede Lampione.

De er en ideel destination for strand elskere, med Lampedusa ’Isola dei Conigli’ ofte på verdens top ti liste. Sammen med Linosa strand, er det den eneste tilbageværende strand, hvor havskilpadder lægger æg i Middelhavsområdet.

Man bør prøve noget frisk, lokalt fisk og skaldyr på en af Lampedusas fremragende restauranter. Eller bare vandre gennem den idylliske by på jagt efter en lille, smuk kirke kaldet ’Madonna Di Lampedusa’.

Linosa er en mindre ø med tre vulkaner, så her finder man maleriske sorte sandstrande. Det er et fantastisk sted at komme til frokost, da der er nogle charmerende og autentiske restauranter i hovedbyen.

Lampione er den mindste og eneste ubeboede ø, men den tilbyder fantastiske dykning muligheder, da den kan prale af farverige koraller, hummere og krystalklart vand.

Øerne ligger tæt på Nordafrika, og er derfor hjem til lignende dyreliv.

Færgeruten sejler mellem Lampedusa og Linosa, med et par overfarter hver dag, som tager omkring en time. Ruten drives af Ustica Lines, som har hurtige og behagelige færger, hvilket gør det endnu nemmere at udforske de smukke Pelagiske øer.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • Få pris
  • Siremar
    • Få pris

Ruter og havne i De Pelagiske øer