COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Vlora - Brindisi er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Vlora til Brindisi færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Albanien til Italien side

Vlora - Brindisi færgeselskaber

  • 6 Sailings Weekly 6 hr
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 6 hr 1 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 6 hr 30 min
  • Get price

Vlora til Brindisi færge

Vlora Brindisi færgeruten forbinder Albanien med Italien og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Red Star Ferries sejler op til 6 gange Uge, European Ferries 7 gange Uge & A-Ships Management S.A servicen er tilgængelig op til 7 gange Uge.

Der er 20 overfarter Uge på Vlora Brindisi overfarten mellem Albanien og Italien og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Vlora Guide

Vlora er en by og den næststørste havn i Albanien, og ligger på Vlore bugten. Byens havn er kun 130 km fra Salernos kyst i Italien, og er den nærmeste havn på Bari. Byen er omgivet af smukke små haver og olivenlunde. Byen kan føre sin historie tilbage til det 6. århundrede f.kr., da den blev grundlagt som en gammel græsk koloni, og har været beboet lige siden. På grund af udviklingen af turisme i de seneste år, er pubber, natklubber, restauranter og barer dukket op.

Der er 3 ugentlig afgange fra Vlora til Brindisi i Italien, og sejltiden er ca. 5 timer.


Brindisi Guide

Den italienske havn og by Brindisi ligger i Puglia-regionen ved Adriaterhavskysten. Byen har, ligesom mange andre byer på Adriaterhavskysten, en historie, der har stærke forbindelser til de lande, der ligger på tværs af Adriaterhavet mod øst. Byens store naturlige havn er en af Italiens vigtigste havne og er i dag afgangshavnen for færgeoverfarter til Balkan og Grækenland, men i romerske og græske tider og i middelalderen, havde havnen mange andre formål.

Populære attraktioner i byen inkluderer Castello Svevo, som blev bygget af kejser Frederik II og har en trapez plan med store firkantede tårne. I byen ligger også det aragonesiske slot, som blev bygget af kong Ferdinand I af Napoli, og er beliggende på S. Andrea øen, som vender ud mod byens havn.

Fra byens havn er der færgeforbindelser til Paxi, Korfu, Igoumenitsa, Zakynthos og Patras.