Vlora til Brindisi færge

Vlora Brindisi færgeruten forbinder Albanien med Italien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Red Star Ferries sejler op til 6 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 6 timer mens European Ferries servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 6 t.

Der er 13 overfarter Uge på Vlora Brindisi ruten mellem Albanien og Italien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Vlora - Brindisi færgeselskaber

  • Red Star Ferries
    • 6 Afgange Ugentlig 6 t
    • Få pris
  • European Ferries
    • 7 Afgange Ugentlig 6 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Vlora Brindisi Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Vlora Brindisi ruten er for en bil og 2 passagerer.

Vlora Guide

Vlora er en by og den næststørste havn i Albanien, og ligger på Vlore bugten. Byens havn er kun 130 km fra Salernos kyst i Italien, og er den nærmeste havn på Bari. Byen er omgivet af smukke små haver og olivenlunde. Byen kan føre sin historie tilbage til det 6. århundrede f.kr., da den blev grundlagt som en gammel græsk koloni, og har været beboet lige siden. På grund af udviklingen af turisme i de seneste år, er pubber, natklubber, restauranter og barer dukket op.

Der er 3 ugentlig afgange fra Vlora til Brindisi i Italien, og sejltiden er ca. 5 timer.

Brindisi Guide

Den italienske havn og by Brindisi ligger i Puglia-regionen ved Adriaterhavskysten. Byen har, ligesom mange andre byer på Adriaterhavskysten, en historie, der har stærke forbindelser til de lande, der ligger på tværs af Adriaterhavet mod øst. Byens store naturlige havn er en af Italiens vigtigste havne og er i dag afgangshavnen for færgeoverfarter til Balkan og Grækenland, men i romerske og græske tider og i middelalderen, havde havnen mange andre formål.

Populære attraktioner i byen inkluderer Castello Svevo, som blev bygget af kejser Frederik II og har en trapez plan med store firkantede tårne. I byen ligger også det aragonesiske slot, som blev bygget af kong Ferdinand I af Napoli, og er beliggende på S. Andrea øen, som vender ud mod byens havn.

Fra byens havn er der færgeforbindelser til Paxi, Korfu, Igoumenitsa, Zakynthos og Patras.