COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Piran - Venedig er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Slovenien til Italien side

Piran - Venedig færgeselskaber

    • 1 Sailing Weekly 3 hr
    • Get price

Piran til Venedig færge

Piran Venedig færgeruten forbinder Slovenien med Italien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Venezia Lines. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 3 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Piran Venedig færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Piran Guide

Den slovenske by Piran ligger ved Adriaterhavskysten. Efter at være blevet formet af den venetianske Republik og Østri-Ungarn, er byens historiske monumenter forskellige fra dem, der findes i andre dele af landet. Byens mure blev bygget for at beskytte den fra osmannerne og mange dele af murerne forbliver og er en populær attraktion.

Beliggende indenfor de gamle bymure er charmerende smalle gader, og på byens centrale torv sidder en statue af Guiseppe Tartini, som nok er Pirans mest berømte mand. Han var en komponist og violinist, der blev født i et hus en kort afstand fra pladsen.

Der er færgeforbindelser til Venedig i Italien.


Venedig Guide

Den italienske by Venedig blev grundlagt for mere end 1500 år siden, og ligger på 117 forskellige øer, der er forbundet af over 150 kanaler og 400 broer. Denne smukke bys historiske centrum er opdelt i seks bydele, som er Cannaregio, Castello, Dorsoduro, San Marco, San Polo og Santa Croce. Alle Venedigs bygninger understøttes af træpæle, der er blevet drevet dybt ned i jorden for at skabe et solidt fundament.
Venedig er en af de mest besøgte, og smukkeste, byer i verden og har mange populære attraktioner, inklusiv Basilica San Marco, som er en stor kirke og nok en af de mest berømte seværdigheder i byen. I Venedig finder man også Piazza San Marco, som ligger i byens hjerte, Palazzo Ducale, som er et fantastisk palads, og Accademia Gallery, som indeholder mesterværker fra det 14. århundrede frem til det 18. århundrede fra nogle af verdens største kunstnere, inklusiv Bellini, Longhi, Picasso, Titian og Rosalba Carriera.