COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Sardinien

Sardinien er den næststørste ø i Middelhavet, og ligger ca. 193 km vest for det italienske fastland.

Sardinien er et interessant og malerisk feriemål, som kan prale af næsten 2000 km af smuk kystlinje, sit eget sprog og gammel arkitetkur.

Øen har nogle af de fineste strande i Europa, og man kan nyde kitesurfing eller bare slappe af på en af de bløde, hvide sandstrande i det smukke Costa Smeralda i nord.

Øen er også hjemsted til en række endemiske dyrearter, såsom albino æsel, sardisk vildkat, sardinisk hjorte og Sarda får.

II Castello i Cagliaria, som er et imponerende citadel med enorme mure og tårne, der blev bygget i det 13. århundrede, er en af øens mest ikoniske steder.

Sørg for at tillade masser af tid til, at udforske nogle de af 7,000 fascinerende bronzealder steder, kendt som ’nuraghe’. Det mest besøgte sted er Nuraghe Su Nuraxi i Barimini. Det består af et tårn fra år 1500 f.kr., forskellige hytter og er et verdensarv område.

Sardinien er godt forbundet til det europæiske fastland og de omkringliggende øer med færge, og har havne i Cagliari, Arbatax, Olbia, Golfo Aranci, Santa Teresa Gallura og Porto Torres.

Der er færgeforbindelser fra Genova, Livorno, Piombino, Civitavecchia og Napoli fra det italienske fastland, med regelmæssige afgange hver uge.

Man kan sejle fra Barcelona i det østlige Spanien næste hver dag, med mindre regelmæssige afgange fra Nice og Toulon i Sydfrankrig.

Hvis man rejser fra Korsika, kan man sejle fra Bonifacio og Porto Vecchio i syd.

Fra Palermo, Sicilien, kan man vælge mellem et par afgange ugentlig, som tager omkring en halv dag.

Populære Færgeselskaber

  • 5 Afgange Ugentlig 6 t
  • Få pris
  • 4 Afgange Dagligt 50 m
  • Få pris
  • 4 Afgange Ugentlig 7 t
  • Få pris
  • 3 Afgange Dagligt 1 time
  • Få pris

Sardinien anmeldelser

 • "Gode gamle baby"

  Moby Baby er ikke en baby længere – det er nu 45 år siden at hun blev betragtet som den mest avancerede skandinaviske færge. Hendes udvendige design er det samme og hun er en elegant lille færge med meget god udendørs dækplads. Indretningen er blevet ændret mange gange og de store ændringer i hendes Sealink tid er stadig synlige. Kaffen er god. Hvis du kan lide færger bør du prøve denne gamle baby!

  Læs mere Læs mindre
 • "Fremragende færge - fantastisk færgeselskab!"

  Jeg er 51 år gammel og oprindelig fra Sardinien, men jeg voksede op i Dorno (Pavia). Det er næsten et halvt århundrede siden at jeg rejste med færger, jeg prøvede dem alle, inklusiv Moby Aki og efter min mening er MOBY mere konkurrencedygtig, både på land og om bord. mange komplimenter og tak for den service I tilbyder!

  Læs mere Læs mindre
 • "Godt skib."

  Smuk tur til Barcelona på et vidunderligt skib! Jeg er ikke vant til at tage en lang færge overfart, fordi jeg normalt lider af søsyge, men efter denne oplevelse har jeg skiftet mening. Salonerne er store, velholdte og rene, og jeg havde ikke følelsen af at være på havet, men på et hotel. Min kæreste og jeg var meget glade!

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur"

  Gode kahytter, køkken ikke så godt (eneste negative punkt), personalet er meget villige til at hjælpe og give information, underholdningen er god og der er en dejlig atmosfære i Piano Bar.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Sardinien