Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3247 ruter og 668 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Sardinien

Sardinien er den næststørste ø i Middelhavet, og ligger ca. 193 km vest for det italienske fastland.

Sardinien er et interessant og malerisk feriemål, som kan prale af næsten 2000 km af smuk kystlinje, sit eget sprog og gammel arkitetkur.

Øen har nogle af de fineste strande i Europa, og man kan nyde kitesurfing eller bare slappe af på en af de bløde, hvide sandstrande i det smukke Costa Smeralda i nord.

Øen er også hjemsted til en række endemiske dyrearter, såsom albino æsel, sardisk vildkat, sardinisk hjorte og Sarda får.

II Castello i Cagliaria, som er et imponerende citadel med enorme mure og tårne, der blev bygget i det 13. århundrede, er en af øens mest ikoniske steder.

Sørg for at tillade masser af tid til, at udforske nogle de af 7,000 fascinerende bronzealder steder, kendt som ’nuraghe’. Det mest besøgte sted er Nuraghe Su Nuraxi i Barimini. Det består af et tårn fra år 1500 f.kr., forskellige hytter og er et verdensarv område.

Sardinien er godt forbundet til det europæiske fastland og de omkringliggende øer med færge, og har havne i Cagliari, Arbatax, Olbia, Golfo Aranci, Santa Teresa Gallura og Porto Torres.

Der er færgeforbindelser fra Genova, Livorno, Piombino, Civitavecchia og Napoli fra det italienske fastland, med regelmæssige afgange hver uge.

Man kan sejle fra Barcelona i det østlige Spanien næste hver dag, med mindre regelmæssige afgange fra Nice og Toulon i Sydfrankrig.

Hvis man rejser fra Korsika, kan man sejle fra Bonifacio og Porto Vecchio i syd.

Fra Palermo, Sicilien, kan man vælge mellem et par afgange ugentlig, som tager omkring en halv dag.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • Grimaldi Lines
  • Få pris
 • Moby Lines
  • Få pris
 • Corsica Ferries
  • Få pris
 • Tirrenia
  • Få pris
Se alle færgeselskaber

Sardinien anmeldelser

 • "God, men der var forsinkelser"

  Moderne, veludstyrede færger med gode faciliteter om bord. Det var uheldigt, at der ikke var kabiner ledige på returrejsen – Det var en mindre behagelig ende på min rejse, at sejle om natte i sæder. Masser af folk sov på gulvet og i restauranten! Overfarter blev forsinket ca. 2 timer i begge retninger, hvilket var frustrerende, især på returrejsen, da dette reducerede den tid, jeg havde med venner i Frankrig. Personalet om bord var hjælpsomme og Toulon havn var godt skiltet. Skiltning til den præcise indgang til Porto Torres havn var dårlig. Det var også uklart, om bekræftelsen, som jeg havde printet ud, skulle veksles til billetter (det skulle den på udrejsen, men ikke på returrejsen).

  Læs mere Læs mindre
 • "Hvordan kommer man af?"

  Instruktionerne til at komme af skibet var lidt uklare. Jeg kunne ikke finde den rette udgang og befandt mig på vogndækket med flere andre mennesker, der ikke ønskede at være der. Jeg tog elevatoren tilbage op, og befandt mig nu blandt en flok mennesker, som skulle ned igen. Jeg endte præcis, hvor jeg var før. Jeg fandt endelig et medlem af personalet og spurgte ham, hvordan man kommer ud. Han sagde bare ”walk”, også ”in that direction”. Jeg fandt en lille dør, og befandt nu mig selv et sted, hvor jeg måtte passe på bilerne, der var ivrige efter at komme ud og ikke vant til at have fodgængere i vejen. Alt i alt, tydelige instruktioner til, hvordan man kommer af færgen, ville have været hjælpsomme.

  Læs mere Læs mindre
 • "Rolige overfarter, behagelig kabine og generelt tilfredse"

  Samlet set, var vi helt tilfredse med de fleste aspekter af overfarterne. De skuffende dele var kaos i Toulon ved pålæsningen, kvaliteten af noget af maden, og fortrængningen på nogle områder af båden.

  Læs mere Læs mindre
 • "Ferien starter her"

  Vi var meget imponeret med hele oplevelsen. Personalet var effektive. Kabinen var ren og behagelig. Catering faciliteterne var gode.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Sardinien