Grassi Junior
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Grassi Junior

Grassi Junior er en italiensk operatør, der tilbyder regelmæssige højhastighedsfærger på Amalfikysten. De tilbyder sejladser fra 6 havne og har en række ruter, herunder Positano til Salerno, Positano til Amalfi og Positano til Minori. Denne service fungerer hele året rundt med deres skib, Mizar, som kan transportere op til 200 passagerer på en enkelt rejse.

Færgen fra Positano til Amalfi afgår kl. 08.40, 12.50 og 16.45 hver dag, og billetter koster fra kun €8. De tilbyder også allround-ture på Amalfikysten, så passagererne kan udforske forskellige destinationer på én dag. Vær dog opmærksom på, at fartplanerne og færgepriserne kan variere afhængigt af, hvilken sæson du vælger at rejse på.

Med directferries.dk kan du sammenligne Grassi Junior sejlplaner og priser med andre alternative færgeselskaber, før du vælger den bedste løsning for din rejse.

Om bord Grassi Junior

Alle Grassi Junior ruter

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking