COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Vieste - San Domino er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Italien til Tremiti Øerne side

Vieste - San Domino færgeselskaber

    • 7 Sailings Weekly 2 hr 20 min
    • Get price

Vieste til San Domino færge

Vieste San Domino færgeruten forbinder Italien med Tremiti Øerne. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Gruppo Armatori Garganici. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 2 timer 20 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Vieste San Domino færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Vieste Guide

Byen Vieste ligger i Foggia regionen i Italien, på den østlige del af Gargano halvøen. Byens hjerte er stadig en fiskerby, men har også mange kulturelle og traditionelle ting, som besøgende kan nyde. Byens dejlige strande og krystalklare vand er en særlig attraktion for besøgende.


San Domino Guide

Den italienske ø San Nicholas ligger i Isole Tremiti øgruppen i Adriaterhavet. Der er fem øer i øgruppen, og de er San Domino, St. Nicholas, Cretaccio, Capraia og Pianosa, og kollektivt danner øerne en kommune i den italienske provins Foggia.

Øerne er en vigtig turistdestination på grund af deres krystalklare varme vand. San Nicholas er, hvor størstedelen af befolkningen bor.