COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Salerno - Positano er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Salerno - Positano færgeselskaber

  • 7 Sailings Weekly 50 min
  • Get price
  • 8 Sailings Daily 1 hour 10 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 1 hour
  • Get price

Salerno til Positano færge

Salerno Positano færgeruten forbinder Italien med Italien og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. NLG sejler op til 7 gange Uge, Travelmar 8 gange dag & Positano Jet servicen er tilgængelig op til 7 gange Uge.

Der er 10 overfarter dag på Salerno Positano overfarten mellem Italien og Italien og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Salerno Guide

Den italienske by Salerno ligger på Salerno-bugten i det Tyrrhenske Hav, og er hovedstaden i Salerno-regionen, tæt på Amalfi-kysten. Byen er kendt som hjemstedet for den første medicinske skole i verden; Schola Medica Salernitana. Byen, der er det kulturelle centrum i regionen, er populær blandt besøgende, der nyder at slentre rundt i byen blandt de vidunderlige seværdigheder, hvoraf mange er placeret tæt på bymidten. Byen er præget af en smuk gågade, store torve og dejlige butikker.


Positano Guide

Den italienske by Positano ligger langs den smukke Amalfi-kyst og betragtes af mange som en af de mest maleariske kystbyer i landet. Selve byen har kønne pastelfarvede huse, der ser ud til at klamre sig til bjergsiden ud til havet, og besøgende bør være opmærksomme på, at der er mange stejle gader og trapper i byen, som kan være en udfordring for nogle. Selv om byen nu er en populær destination har den formået at bevare en stor del af sin charmerende fiskerleje atmosfære, med fantastiske klippe veje, livlige strand fronter og betagende udsigter.

Der er færgeforbindelser til Amalfi, Capri og Salerno fra byens havn.