Salerno til Positano færge

Salerno Positano færgeruten forbinder Italien med Italien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. NLG sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 35 minutter mens Travelmar servicen sejler op til 8 gange dagligt med en sejltid fra 1 time 10 m.

Der er 63 overfarter Uge på Salerno Positano ruten mellem Italien og Italien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Salerno - Positano færgeselskaber

  • NLG
    • 7 Afgange Ugentlig 35 m
    • Få pris
  • Travelmar
    • 8 Afgange Dagligt 1 time 10 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Salerno Positano Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Salerno Guide

Den italienske by Salerno ligger på Salerno-bugten i det Tyrrhenske Hav, og er hovedstaden i Salerno-regionen, tæt på Amalfi-kysten. Byen er kendt som hjemstedet for den første medicinske skole i verden; Schola Medica Salernitana. Byen, der er det kulturelle centrum i regionen, er populær blandt besøgende, der nyder at slentre rundt i byen blandt de vidunderlige seværdigheder, hvoraf mange er placeret tæt på bymidten. Byen er præget af en smuk gågade, store torve og dejlige butikker.

Positano Guide

Den italienske by Positano ligger langs den smukke Amalfi-kyst og betragtes af mange som en af de mest maleariske kystbyer i landet. Selve byen har kønne pastelfarvede huse, der ser ud til at klamre sig til bjergsiden ud til havet, og besøgende bør være opmærksomme på, at der er mange stejle gader og trapper i byen, som kan være en udfordring for nogle. Selv om byen nu er en populær destination har den formået at bevare en stor del af sin charmerende fiskerleje atmosfære, med fantastiske klippe veje, livlige strand fronter og betagende udsigter.

Der er færgeforbindelser til Amalfi, Capri og Salerno fra byens havn.