Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Vieste - San Nicola (Tremiti) er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Italien til Tremiti Øerne side

Vieste - San Nicola (Tremiti) færgeselskaber

    • 7 Sailings Weekly 1 hour 30 min
    • Get price
    • 2 Sailings Weekly 2 hr 20 min
    • Get price

Vieste til San Nicola færge

Vieste San Nicola færgeruten forbinder Italien med Tremiti Øerne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. NLG sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 1 time 30 minutter mens Gruppo Armatori Garganici servicen sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid fra 2 timer 20 minutter.

Der er 9 overfarter Uge på Vieste San Nicola ruten mellem Italien og Tremiti Øerne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Vieste Guide

Byen Vieste ligger i Foggia regionen i Italien, på den østlige del af Gargano halvøen. Byens hjerte er stadig en fiskerby, men har også mange kulturelle og traditionelle ting, som besøgende kan nyde. Byens dejlige strande og krystalklare vand er en særlig attraktion for besøgende.


San Nicola Guide

Den italienske ø San Domino ligger i Isole Tremiti øgruppen i Adriaterhavet. Der er fem øer i øgruppen, og de er San Domino, St. Nicholas, Cretaccio, Capraia og Pianosa, og kollektivt danner øerne en kommune i den italienske provins Foggia.

Øerne er en vigtig turistdestination på grund af deres krystalklare varme vand. San Domino er den mest udviklede ø for turisme og har den eneste sandstrand i øgruppen.