COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Sorrento - Castellammare di Stabia er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sorrento - Castellammare di Stabia færgeselskaber

  • 6 Sailings Weekly 30 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 20 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 30 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 40 min
  • Get price

Sorrento til Castellammare di Stabia færge

Sorrento Castellammare di Stabia færgeruten forbinder Italien med Italien og leveres i øjeblikket af 4 færgeselskaber. SNAV sejler op til 6 gange Uge, Alilauro 7 gange Uge, Seremar 7 gange Uge & NLG servicen er tilgængelig op til 7 gange Uge.

Der er 27 overfarter Uge på Sorrento Castellammare di Stabia overfarten mellem Italien og Italien og med 4 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Sorrento Guide

Den italienske by Sorrento ligger i Camania i Syditalien og har udsigt over Napolibugten. Der er mange fantastiske udsigter fra byen mod Napoli, Vesuv og øen Capri. Da byen er tæt på Napoli og Pompeji, er den et populært turistmål. Byen er også på Amalfi Drive, som er en 80 km lang smal vej, der følger kystens høje klipper over det Tyrrhenske Hav mellem Sorrento og Amalfi. Bortset fra de smukke byer og landsbyer langs vejen, er selve vejen en populær turistattraktion på grund af den spektakulære udsigt.

Selve byen har ikke mange attraktioner at byde på og bruges derfor hovedsageligt af turister som udgangspunkt for at udforske de omkringliggende områder. Men klosteret Chiesa di San Francesco fra det 14. århundrede, er værd at besøge. Der er også en lille have ved siden af, som har en fantastisk udsigt over Napolibugten. Syd for Corso Italia er et middeladerligt katedral, og mere af byens historie kan ses på Museo Correale, nær stationen.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til Capri, Napoli og Castellammare di Stabia.


Castellammare di Stabia Guide

Castellammare de Stabia, omtales normalt blot som Stabia, ligger i provinsen Napoli i Campania-regionen i det sydlige Italien. Byen er omkring 30 km syd af byen Napoli og ligger ved bredden af Napolibugten. Den nærliggende antikke romerske by Stabiae, som blev ødelagt i 79 e.kr. af Vesuvio vulkanudbrud, er et populært sted at besøge. Her kan man se dejlig arkitektur og markante kunstværker i den gamle bymidte.

Fra byens havn er der færger til Capri og Sorrento. Havnen er den tredje største i Campania efter havnene i Napoli og Salerno.