Cagliari til Napoli færge

Cagliari Napoli færgeruten forbinder Sardinien med Italien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Grimaldi Lines sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 13 timer mens Tirrenia servicen sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid fra 14 t 30 m.

Der er 4 overfarter Uge på Cagliari Napoli ruten mellem Sardinien og Italien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Cagliari - Napoli færgeselskaber

 • Grimaldi Lines
  • 2 Afgange Ugentlig 13 t
  • Få pris
 • Tirrenia
  • 2 Afgange Ugentlig 14 t 30 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Cagliari Napoli Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Cagliari Napoli ruten er for en bil og 2 passagerer.

Cagliari Napoli færge anmeldelser

 • "Natte færge"

  Vi havde rejst med Grimaldi ugen før og bookede sæder, hvilket jeg ikke indså, at jeg ikke havde gjort for denne rejse, så vi endte med at være i den åbne bar hele natten. Vi lå på sofaerne, men lysene var tændt hele natten, så det var svært at få noget søvn. Bortset fra det, var alt fint. Jeg ville bare ønske, at kabinerne var lidt mere rimeligt prissat.

  'Anthony' rejste på Cagliari Napoli ruten med Tirrenia på Dimonios

  Læs mere Læs mindre
 • "Cagliari - Napoli"

  Jeg må sige, at jeg var lidt tilbageholdende ang. kvaliteten, pga. en tidligere erfaring om bord på M/N Toscana (denne tur var et mareridt). Denne gang var det anderledes, og vi havde en behagelig rejse. Færgen var pænere og tjenester var gode. Den eneste kritik er, at billetpriser er for høje.

  'Sergio' rejste på Cagliari Napoli ruten med Tirrenia på Dimonios

  Læs mere Læs mindre
 • "Dårligt skib"

  Meget ydmyget skib, dårlig restaurant, dårlig service. Ingen underholdning, shopping eller andre tjenester. Denne færge er ikke for turister.

  'Alexey' rejste på Cagliari Napoli ruten med Tirrenia på Aurelia

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur"

  Var der lige til tiden, da jeg tjekkede ind i Cagliari i sidste uge. Turrenias mennesker er meget venlige. Ruten var pragtfuld. Folk var virkelig venlige, hjælpsomme, kabinen var god. Rejsen kunne ikke have været bedre.

  'Dagh' rejste på Cagliari Napoli ruten med Tirrenia på Dimonios

  Læs mere Læs mindre

Cagliari Guide

Sardiniens hovedstad Cagliari ligger ved Middelhavskysten og betragtes som en af de grønneste italienske byer, da der er en række offentlige haver, som besøgende kan nyde. Det mest skovrige område i byen er Monte Urpinu Park, som er 62 hektar og placeret på en lille bakke, der er dækket af fyrretræ og stedsegrønne eg.

Byen kan spore sin historie tilbage til oldtiden og har på forskellige punkter i sin fortid været under flere civilisationer.

Cagliari havn er opdelt i to sektorer; den gamle havn og den nye internationale havn. Havnen har færgeforbindelser til Civitavecchia, Napoli, Palermo og Trapani.