COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Cagliari - Napoli er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Sardinien til Italien side

Cagliari - Napoli færgeselskaber

  • 2 Sailings Weekly 13 hr
  • Get price

Cagliari Napoli færge anmeldelser

 • "Cagliari - Napoli"

  Jeg må sige, at jeg var lidt tilbageholdende ang. kvaliteten, pga. en tidligere erfaring om bord på M/N Toscana (denne tur var et mareridt). Denne gang var det anderledes, og vi havde en behagelig rejse. Færgen var pænere og tjenester var gode. Den eneste kritik er, at billetpriser er for høje.

  'Dimonios' travelled on Dimonios

  Læs mere Læs mindre
 • "Dårligt skib"

  Meget ydmyget skib, dårlig restaurant, dårlig service. Ingen underholdning, shopping eller andre tjenester. Denne færge er ikke for turister.

  'Aurelia' travelled on Aurelia

  Læs mere Læs mindre
 • "Quiet pleasant crossing"

  Although the water was too hot and the armature broken it was a nice large cabin we received. The a/c was not working leaving the room too hot.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Natte færge"

  Vi havde rejst med Grimaldi ugen før og bookede sæder, hvilket jeg ikke indså, at jeg ikke havde gjort for denne rejse, så vi endte med at være i den åbne bar hele natten. Vi lå på sofaerne, men lysene var tændt hele natten, så det var svært at få noget søvn. Bortset fra det, var alt fint. Jeg ville bare ønske, at kabinerne var lidt mere rimeligt prissat.

  'Dimonios' travelled on Dimonios

  Læs mere Læs mindre

Cagliari til Napoli færge

Cagliari Napoli færgeruten forbinder Sardinien med Italien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Grimaldi Lines. Der er op til 2 afgange Uge med sejltid fra ca. 13 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Cagliari Napoli færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Cagliari Guide

Sardiniens hovedstad Cagliari ligger ved Middelhavskysten og betragtes som en af de grønneste italienske byer, da der er en række offentlige haver, som besøgende kan nyde. Det mest skovrige område i byen er Monte Urpinu Park, som er 62 hektar og placeret på en lille bakke, der er dækket af fyrretræ og stedsegrønne eg.

Byen kan spore sin historie tilbage til oldtiden og har på forskellige punkter i sin fortid været under flere civilisationer.

Cagliari havn er opdelt i to sektorer; den gamle havn og den nye internationale havn. Havnen har færgeforbindelser til Civitavecchia, Napoli, Palermo og Trapani.