Kroatien

Sådan bookes færger fra Kroatien til Italien

Der er ingen mangel på valgmuligheder, når det kommer til færger fra Kroatien til Italien. Der er 4 færgeselskaber med samlet 11 færgeruter som forbinder Split til Ancona , Zadar til Ancona , Dubrovnik til Bari, Pula til Venedig, Porec til Venedig, Rovinj til Venedig & Cesenatico, Mali Losinj til Cesenatico & Pesaro & Novalja til Pesaro & Cesenatico.

Den hurtigste rute mellem Kroatien og Italien er Rovinj til Venedig med en sejltid på ca. 2 timer 45 minutter. Med så mange ruter at vælge imellem, gør vi det enkelt ved at sammenligne alle tilsvarende ruter i en søgning, så du hurtigt kan finde det du ønsker.

Kroatien Italien kort

Tryk her for kort

Om Kroatien:

Kroatien ligger sydøst af central Europa og har over 1000 øer.

Med over 100 ”blå flag” strande og mange naturreservater, er Kroatien blandt verdens top 20 mest populære destinationer, og velkommer mere end ti millioner turister hvert år.

Besøgende kan forvente varme, tørre somre og milde vintre, med mere end 2,500 timers solskin i gennemsnit hvert år.

Kroatien er et fantastisk udgangspunkt for dem, der ønsker at krydse Adriaterhavet til Italien med færge, især fra Balkanlandene. Der er mange overfarter med hurtige passagererfærger til Norditalien og færger længere ned af Adriaterhavet.

Om Italien:

Italien ligger i Middelhavet i bunden af Vesteuropa, med det Tyrrhenske Hav mod vest, det Ioniske Hav mod syd og Adriaterhavet mod øst.

Italien er det femte mest besøgte land i verden, og har flere verdensarv områder end noget andet land. Rom, Milano, Venedig og Firenze er de mest populære rejsemål i Italien, men landets rige samlinger af kunst, kultur og litteratur fra mange forskellige perioder og regioner, gør det umuligt at bedømme, hvor det mest interessante sted er.

Italien har omkring 6440 km af kyststrækning med utallige bugter og lange sandstrande. Det er nemt at nå kystnære byer med bil fra et udvalg af færger, store og små.