Sammenlign færger fra Kroatien til Italien
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Om Kroatien

Kroatien ligger sydøst af central Europa og har over 1000 øer.

Med over 100 ”blå flag” strande og mange naturreservater, er Kroatien blandt verdens top 20 mest populære destinationer, og velkommer mere end ti millioner turister hvert år.

Besøgende kan forvente varme, tørre somre og milde vintre, med mere end 2,500 timers solskin i gennemsnit hvert år.

Kroatien er et fantastisk udgangspunkt for dem, der ønsker at krydse Adriaterhavet til Italien med færge, især fra Balkanlandene. Der er mange overfarter med hurtige passagererfærger til Norditalien og færger længere ned af Adriaterhavet.

Om Italien

Italien ligger i Middelhavet i bunden af Vesteuropa, med det Tyrrhenske Hav mod vest, det Ioniske Hav mod syd og Adriaterhavet mod øst.

Italien er det femte mest besøgte land i verden, og har flere verdensarv områder end noget andet land. Rom, Milano, Venedig og Firenze er de mest populære rejsemål i Italien, men landets rige samlinger af kunst, kultur og litteratur fra mange forskellige perioder og regioner, gør det umuligt at bedømme, hvor det mest interessante sted er.

Italien har omkring 6440 km af kyststrækning med utallige bugter og lange sandstrande. Det er nemt at nå kystnære byer med bil fra et udvalg af færger, store og små.

Færger fra Kroatien til Italien

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking