Ippocampo
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Ippocampo

IPPOCAMPO er et færgeselskab, der opererer i Napolibugten med regelmæssige færger fra det italienske fastland til de omkringliggende øer Ischia og Procida. Denne transportservice kan bookes hele året og tilbyder passagererne en hurtig og pålidelig måde at udforske Italien på.

IPPOCAMPO-færgerne sejler mellem 4 forskellige havne i Napolibugten: Porto commerciale di Marina Grande i Procida, Ischia Porto banchina "Scivolo", Porto commerciale di Pozzuoli og Monte di Procida Porto. Kun passagerer til fods er tilladt ombord, og cykler kan transporteres for €3 hver vej. Passagerer er også velkomne til at medbringe deres kæledyr på denne færge.

Direct Ferries sammenligner sejlplaner og priser, baseret på dine søgekriterier, så du kan sammenligne Ippocampo produkter med andre færgeselskabers sejlplaner og priser i en enkelt søgning.

Sammenlign Ippocampo sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet for at sikre, at du finder den bedste løsning for din tur.

Ippocampo routes and ports

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking