Igoumenitsa til Brindisi færge

Igoumenitsa Brindisi færgeruten forbinder Grækenland med Italien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Grimaldi Lines sejler op til 11 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 7 timer 30 minutter mens European Seaways servicen sejler op til 5 afgange ugentligt med en sejltid fra 10 t 30 m.

Der er 16 overfarter Uge på Igoumenitsa Brindisi ruten mellem Grækenland og Italien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Igoumenitsa - Brindisi færgeselskaber

 • Grimaldi Lines
  • 11 Afgange Ugentlig 7 t 30 m
  • Få pris
 • European Seaways
  • 5 Afgange Ugentlig 10 t 30 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Igoumenitsa Brindisi Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Igoumenitsa Brindisi ruten er for en bil og 2 passagerer.

Igoumenitsa Brindisi færge anmeldelser

 • "Grækenland til Italien"

  En dejlig genvej fra Grækenland til Vesteuropa; tag færgen fra det nordvestlige Grækenland tilbage til Italien. Masser af plads, dejlig kabine. Det er en skam, at alle færgerne, inklusiv konkurrenterne, sejler om natten; en sejlads om dagen kunne være sjov for turister.

  'Hc' rejste på Igoumenitsa Brindisi ruten med Grimaldi Lines

  Læs mere Læs mindre
 • "Ikke det bedste"

  Skibet var beskidt, toiletterne var modbydelige. Elevatoren virkede ikke, så vi måtte bære vores bagage op ad fire smalle metal trapper. Det var et mareridt!

  'Tony' rejste på Igoumenitsa Brindisi ruten med Grimaldi Lines

  Læs mere Læs mindre
 • "Forkert dato "

  Kære Grimaldi billetsalg, Jeg købte en billet online til lørdag den 10. september midnat fra Igoumenitsa til Brindisi, men jeg har lavet en fejl. Datoen bør være den 11. september. Da vi ankom til Igoumenitsa lørdag aften, lærte jeg, at vores billetter var til dagen før, så vi måtte købe en ny billet. Jeg accepterede min fejl, jeg indså ikke at efter 30 minutter efter midnat ændres datoen. det var for fire personer og to motorcykler med dækplads. Vi tilbød at betale for forskellen i billetpriserne, det accepterede de ikke....Og de opkrævede os for en fuld billet igen. Dette er virkelig ikke acceptabelt. De accepterede, at jeg begik en fejl, men de nægtede stadig at hjælpe os og bad os om at kontakte Grimaldi kundeservice. Jeg købte alle billetter med samme kreditkort, så jeg vil gerne have en refundering. Jeg ville sætte pris på, hvis I kan hjælpe mig med denne dobbelt betaling.

  'Sedat Akbasan' rejste på Igoumenitsa Brindisi ruten med Grimaldi Lines

  Læs mere Læs mindre
 • "Dejlig tur"

  Dette skib var lidt forsinket, men det var en dejlig tur.

  'Maialen' rejste på Igoumenitsa Brindisi ruten med Grimaldi Lines

  Læs mere Læs mindre

Igoumenitsa Guide

Den græske by Igoumenitsa ligger i den nordvestlige del af Grækenland og er hovedstaden i Epirus. Den græske ø Korfu ligger en kort afstand på tværs af bugten Igoumenitsa og er derfor et populært sted for besøgende fra byen. Igoumenitsa er omgivet af bakker fulde af fyrretræer. Byens havn er et vigtigt punkt mellem Grækenland og Italien, og tiltrækker mange turister til dens gader, som tilbyder smukke bygninger, butikker, cafeer og restauranter.

Der er færgeforbindelser fra Igoumenitsa til Bari, Brindisi, Ravenna, Trieste, Venedig, Kerkyra, Lefkimi og Paxi.

Brindisi Guide

Den italienske havn og by Brindisi ligger i Puglia-regionen ved Adriaterhavskysten. Byen har, ligesom mange andre byer på Adriaterhavskysten, en historie, der har stærke forbindelser til de lande, der ligger på tværs af Adriaterhavet mod øst. Byens store naturlige havn er en af Italiens vigtigste havne og er i dag afgangshavnen for færgeoverfarter til Balkan og Grækenland, men i romerske og græske tider og i middelalderen, havde havnen mange andre formål.

Populære attraktioner i byen inkluderer Castello Svevo, som blev bygget af kejser Frederik II og har en trapez plan med store firkantede tårne. I byen ligger også det aragonesiske slot, som blev bygget af kong Ferdinand I af Napoli, og er beliggende på S. Andrea øen, som vender ud mod byens havn.

Fra byens havn er der færgeforbindelser til Paxi, Korfu, Igoumenitsa, Zakynthos og Patras.