COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Amalfi - Positano er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Amalfi - Positano færgeselskaber

  • 5 Sailings Daily 15 min
  • Get price
  • 8 Sailings Daily 25 min
  • Get price
  • 5 Sailings Daily 15 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 15 min
  • Get price
  • 6 Sailings Weekly 20 min
  • Get price

Amalfi til Positano færge

Amalfi Positano færgeruten forbinder Italien med Italien og leveres i øjeblikket af 5 færgeselskaber. NLG sejler op til 5 gange dag, Travelmar 8 gange dag, Positano Jet 5 gange dag, Seremar 7 gange Uge & Alilauro Gruson servicen er tilgængelig op til 6 gange Uge.

Der er 20 overfarter dag på Amalfi Positano overfarten mellem Italien og Italien og med 5 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Amalfi Guide

Amalfi er en by og kommune i Salerno provinsen, i Campania regionen i Italien. Byen er beliggende ved en dyb kløft ved foden af Monte Cerreto (1,315 meter høj), omgivet af dramatiske klipper og kystlandskab. Amalfi er hovedbyen på kysten, hvor den ligger og hedder Costiera Amalfitana på italiensk, og er en populær turistdestination, sammen med andre byer på samme kyst, såsom Positano, Ravello og andre. Amalfi er et Unesco verdensarv område.

Saint Andrews katedralen (Duomo) overser Piazza Duomo. Katedralen dateres tilbage til det 11. århundrede, og det indre er barokstil. Katedralens facade er byzantinsk stil og er prydet med forskellige malerier af helgener, inklusiv et stort et af Saint Andrew.

Amalfi kysten er berømt for sin produktion af Limoncello likør og området er kendt for at dyrke citroner. Citroner dyrket i området er normalt lange og mindst dobbelt så store som andre citroner.


Positano Guide

Den italienske by Positano ligger langs den smukke Amalfi-kyst og betragtes af mange som en af de mest maleariske kystbyer i landet. Selve byen har kønne pastelfarvede huse, der ser ud til at klamre sig til bjergsiden ud til havet, og besøgende bør være opmærksomme på, at der er mange stejle gader og trapper i byen, som kan være en udfordring for nogle. Selv om byen nu er en populær destination har den formået at bevare en stor del af sin charmerende fiskerleje atmosfære, med fantastiske klippe veje, livlige strand fronter og betagende udsigter.

Der er færgeforbindelser til Amalfi, Capri og Salerno fra byens havn.