Napoli til Procida færge

Napoli Procida færgeruten forbinder Italien med Napoli-bugten og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. SNAV Aliscafi sejler op til 4 gange dagligt med en sejltid på omkring 40 minutter mens Caremar servicen sejler op til 7 gange dagligt med en sejltid fra 1 time.

Der er 11 overfarter dag på Napoli Procida ruten mellem Italien og Napoli-bugten. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Napoli - Procida færgeselskaber

  • SNAV Aliscafi
    • 4 Afgange Dagligt 40 m
    • Få pris
  • Caremar
    • 7 Afgange Dagligt 1 time
    • Få pris

Gennemsnitlige Napoli Procida Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Napoli Procida ruten er for en bil og 2 passagerer.

Procida Guide

Procida er en italiensk ø, der ligger i Napolibugten i den sydlige del af landet. Øen ligger mellem det italienske fastland og den større ø Ischia og har en mere autentisk og charmerende følelse, end de mere populære øer Capri og Ischia. Øens hovedby, Procida Porto, ligger på øens nordøstlige kyst, og er, hvor færger til øen ankommer. De ældste dele af Procida Porto blev bygget på et højt næs for at give en form for forsvar. Privat boliger findes overalt på øen, men de er mere koncentreret i den sydlige del af Procida Porto.

Færger til Ischia stopper generelt ved Procida. Der er både almindelige færger og hurtigfærger. Procida betjenes også af færger fra en nærliggende by på fastlandet, som kaldes Pozzuoli.