COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Napoli - Procida er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Italien til Napoli-bugten side

Napoli - Procida færgeselskaber

  • 4 Sailings Daily 40 min
  • Get price
  • 7 Sailings Daily 1 hour
  • Get price
  • 7 Sailings Daily 30 min
  • Get price

Napoli til Procida færge

Napoli Procida færgeruten forbinder Italien med Napoli-bugten og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. SNAV Aliscafi sejler op til 4 gange dag, Caremar 7 gange dag & Caremar (Hydrofoil) servicen er tilgængelig op til 7 gange dag.

Der er 18 overfarter dag på Napoli Procida overfarten mellem Italien og Napoli-bugten og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Procida Guide

Procida er en italiensk ø, der ligger i Napolibugten i den sydlige del af landet. Øen ligger mellem det italienske fastland og den større ø Ischia og har en mere autentisk og charmerende følelse, end de mere populære øer Capri og Ischia. Øens hovedby, Procida Porto, ligger på øens nordøstlige kyst, og er, hvor færger til øen ankommer. De ældste dele af Procida Porto blev bygget på et højt næs for at give en form for forsvar. Privat boliger findes overalt på øen, men de er mere koncentreret i den sydlige del af Procida Porto.

Færger til Ischia stopper generelt ved Procida. Der er både almindelige færger og hurtigfærger. Procida betjenes også af færger fra en nærliggende by på fastlandet, som kaldes Pozzuoli.