Lampedusa til Linosa færge

Lampedusa Linosa færgeruten forbinder De Pelagiske øer med De Pelagiske øer og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Liberty Lines Fast Ferries sejler op til 17 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 1 time mens Siremar servicen sejler op til 5 afgange ugentligt med en sejltid fra 2 t.

Der er 22 overfarter Uge på Lampedusa Linosa ruten mellem De Pelagiske øer og De Pelagiske øer. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Lampedusa - Linosa færgeselskaber

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 17 Afgange Ugentlig 1 time
    • Få pris
  • Siremar
    • 5 Afgange Ugentlig 2 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Lampedusa Linosa Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Lampedusa Linosa ruten er for en bil og 1 passager.

Lampedusa Guide

Den italienske ø Lampedusa ligger i Middelhavet og er den største af de Pelagiske øer, og den sudligste del af Italien. Øen ligger ca. 115 km fra den tunesiske kyst, 175 km fra Sicilien og 175 km fra Malta. Udover turisme, er øens vigtigste erhverv landbrug og fiskeri.
Gennem århundreder har øen været beboet af mange forskellige nationaliteter, inklusiv romerne, araberne og grækerne. Alle disse påvirkninger afspejles i øens arkitektur og kultur.

For turister er øen relativt stille og den perfekte destination for en afslappende ferie. Mange besøgende er tiltrukket af øens naturlige skønhed, dejlige strande og krystalklare, varme vand.

Der er en færgeforbindelse til Porto Empedocle, i nærheden af Agrigento, Sicilien.

Linosa Guide

Den italienske ø Linosa er en af de Pelagiske Øer, som er placeret ud for Siciliens sydkyst. Øen er omkring 120 km vest af Gozo på Malta, 120 km syd af Pantelleria, 163 km syd af Sicilien og 165 km øst af Cape Mahida i Tunesien. Det nærmeste land på øen er øen Lampedusa, som ligger omkring 40 km mod syd. En af øens strøste attraktioner er dens fantastiske kystlinje og fremragende dykkersteder.