COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Lampedusa - Linosa er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Lampedusa - Linosa færgeselskaber

    • 19 Sailings Weekly 1 hour
    • Get price
    • 6 Sailings Weekly 2 hr
    • Get price

Lampedusa til Linosa færge

Lampedusa Linosa færgeruten forbinder De Pelagiske øer med De Pelagiske øer og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Liberty Lines Fast Ferries sejler op til 19 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 1 hour mens Siremar servicen sejler op til 6 afgange ugentligt med en sejltid fra 2 timer.

Der er 25 overfarter Uge på Lampedusa Linosa ruten mellem De Pelagiske øer og De Pelagiske øer. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Lampedusa Guide

Den italienske ø Lampedusa ligger i Middelhavet og er den største af de Pelagiske øer, og den sudligste del af Italien. Øen ligger ca. 115 km fra den tunesiske kyst, 175 km fra Sicilien og 175 km fra Malta. Udover turisme, er øens vigtigste erhverv landbrug og fiskeri.
Gennem århundreder har øen været beboet af mange forskellige nationaliteter, inklusiv romerne, araberne og grækerne. Alle disse påvirkninger afspejles i øens arkitektur og kultur.

For turister er øen relativt stille og den perfekte destination for en afslappende ferie. Mange besøgende er tiltrukket af øens naturlige skønhed, dejlige strande og krystalklare, varme vand.

Der er en færgeforbindelse til Porto Empedocle, i nærheden af Agrigento, Sicilien.


Linosa Guide

Den italienske ø Linosa er en af de Pelagiske Øer, som er placeret ud for Siciliens sydkyst. Øen er omkring 120 km vest af Gozo på Malta, 120 km syd af Pantelleria, 163 km syd af Sicilien og 165 km øst af Cape Mahida i Tunesien. Det nærmeste land på øen er øen Lampedusa, som ligger omkring 40 km mod syd. En af øens strøste attraktioner er dens fantastiske kystlinje og fremragende dykkersteder.