Rovinj til Venedig færge

Rovinj Venedig færgeruten forbinder Kroatien med Italien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Venezia Lines sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 3 timer 45 minutter mens Atlas Kompas servicen sejler op til 3 afgange ugentligt med en sejltid fra 2 t 45 m.

Der er 10 overfarter Uge på Rovinj Venedig ruten mellem Kroatien og Italien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Rovinj - Venedig færgeselskaber

  • Venezia Lines
    • 7 Afgange Ugentlig 3 t 45 m
    • Få pris
  • Atlas Kompas
    • 3 Afgange Ugentlig 2 t 45 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Rovinj Venedig Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Rovinj Guide

Den kroatiske by Rovinj ligger ved Adriaterhavskysten på den vestlige side af Istrien halvø. Byen er en fiskerihavn og et populært feriested. Den gamle bydel, som sikre øen med en middelalderlig mur, har syv porte, hvoraf tre stadig er i brug i dag. Artefakter, der kan dateres tilbage til bronzealderen, er blevet fundet, selv om byen ikke rigtig begyndte at vokse indtil det 3. århundrede. Rovinj er præget af smalle huse og smalle gader.

Havnen ligger tæt på byens centrum og tilbyder færgeoverfarter til Venedig i Italien. Sejltiden er ca. 3½ timer, når færgen stopper undervejs i Porec, Pula eller Piran. Direkte overfarter til den italienske by tager omkring 2 timer og 45 minutter. Faciliteter i havnen inkluderer restrauranter og nogle butikker.

Venedig Guide

Den italienske by Venedig blev grundlagt for mere end 1500 år siden, og ligger på 117 forskellige øer, der er forbundet af over 150 kanaler og 400 broer. Denne smukke bys historiske centrum er opdelt i seks bydele, som er Cannaregio, Castello, Dorsoduro, San Marco, San Polo og Santa Croce. Alle Venedigs bygninger understøttes af træpæle, der er blevet drevet dybt ned i jorden for at skabe et solidt fundament.
Venedig er en af de mest besøgte, og smukkeste, byer i verden og har mange populære attraktioner, inklusiv Basilica San Marco, som er en stor kirke og nok en af de mest berømte seværdigheder i byen. I Venedig finder man også Piazza San Marco, som ligger i byens hjerte, Palazzo Ducale, som er et fantastisk palads, og Accademia Gallery, som indeholder mesterværker fra det 14. århundrede frem til det 18. århundrede fra nogle af verdens største kunstnere, inklusiv Bellini, Longhi, Picasso, Titian og Rosalba Carriera.