COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Igoumenitsa - Ancona er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Grækenland til Italien side

Igoumenitsa - Ancona færgeselskaber

  • 7 Sailings Weekly 20 hr 30 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 15 hr 45 min
  • Get price

Igoumenitsa Ancona færge anmeldelser

 • "En meget god tur"

  Denne tjeneste var professionel i alle aspekter. Personalet var behagelige og hjælpsomme, og vi var meget taknemmlige for deres kompetence på engelsk. Mange syntes at være flersprogede, men udmeldinger var lette at forstå. Maden om bord var af høj standard, og blev præsenteret smukt. De offentlige områder var behagelige og godt møblerede. Kabinen var moderne, ren og behagelig.

  'Superfast XI' travelled on Superfast XI

  Læs mere Læs mindre

Igoumenitsa til Ancona færge

Igoumenitsa Ancona færgeruten forbinder Grækenland med Italien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Minoan Lines sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 20 timer 30 minutter mens Anek Superfast servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 15 timer 45 minutter.

Der er 14 overfarter Uge på Igoumenitsa Ancona ruten mellem Grækenland og Italien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Igoumenitsa Guide

Den græske by Igoumenitsa ligger i den nordvestlige del af Grækenland og er hovedstaden i Epirus. Den græske ø Korfu ligger en kort afstand på tværs af bugten Igoumenitsa og er derfor et populært sted for besøgende fra byen. Igoumenitsa er omgivet af bakker fulde af fyrretræer. Byens havn er et vigtigt punkt mellem Grækenland og Italien, og tiltrækker mange turister til dens gader, som tilbyder smukke bygninger, butikker, cafeer og restauranter.

Der er færgeforbindelser fra Igoumenitsa til Bari, Brindisi, Ravenna, Trieste, Venedig, Kerkyra, Lefkimi og Paxi.


Ancona Guide

Den italienske havneby Ancona ligger i Le Marche regionen i central Italien og er blevet en populær turistdestination i de seneste år. Byen er populær på grund af sin naturlige skønhed og dejlige gastronomi, og der er mange ting for besøgende at se og lave. Ancona ligger ved Adriaterhavets kyst, omkring 200 km fra byen Bologna og 280 km fra byen Rom, den italienske hovedstad. Byens naturlige forsvar, som ligger mellem skråningerne af Monte Conero og Monte Astagno, gjorde det til en god placering for de oprindelige bosættere fra Syracuse at forsvare. Græske købmænd etablerede en Purpur fabrik i byen og deres indflydelse på området er udbredt. Under romertiden havde byen sin egen mønt, og græsk blev talt i hele området.

Ancona er en meget vigtig havn og er godt forbundet til andre steder. Den bedste og nemmeste måde at nå Ancona på, er med færge. Der er færgeforbindelser til destinationer, som inkluderer Split, Rijeka, Zadar, Hvar, Korcula, Dubrovnik, Patras, Igoumenitsa og Dugi Otok.