Positano til Amalfi færge

Positano Amalfi færgeruten forbinder Italien med Italien og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. NLG sejler op til 3 gange dag, Travelmar 12 gange dag & Positano Jet servicen er tilgængelig op til 4 gange dag.

Der er 19 overfarter dag på Positano Amalfi overfarten mellem Italien og Italien og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Positano - Amalfi færgeselskaber

 • NLG
  • 3 Afgange Dagligt 15 m
  • Få pris
 • Travelmar
  • 12 Afgange Dagligt 20 m
  • Få pris
 • Positano Jet
  • 4 Afgange Dagligt 15 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Positano Amalfi Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Positano Guide

Den italienske landsby Positano ligger på Amalfikysten i Campania regionen. Landsbyen begyndte livet som en fiskerby, og er i dag en chic by, som er berømt for sine hoteller og butikker langs de snoede trapper, der forbinder byen og klipperne over. Bygninger er stablet oven på hinanden, på stejle skråninger. På landsbyens åbne områder dyrkes der grøntsager og frugt, som trives i dens frugtbare vulkanske jord. Landsbyen har et par grusede strande, hvilket er sjældent i et område præget af stejle klipper. Dele af strandene er gratis, men nogle dele er blevet afspærret, hvor besøgende skal betale for at bruge en solseng. Desværre er der ikke mange billige muligheder i Positano, selv om restauranterne tilbyder et stort udvalg af muligheder.

Der er færgeforbindelser fra Positano til Amalfi, Capri og Salerno.

Amalfi Guide

Den italienske by Amalfi er den største beliggende langs Amalfikysten, i provinsen Solerno. Byen ligger ved bredden af Solerno bugten og ved foden af Monte Cerreto. Sammen med mange andre byer langs Amalfikysten, som Ravello og Positano, er Amalfi blevet erklæret et Unesco verdensarv område. Byens skriftlige historie går tilbage til det 6. århundrede e.kr, og kort efter blev den en vigtig maritime magt for handel af korn fra sine naboer, slaver fra det indre, salt fra Sardinien og træ, for guld dinarer fra Egypten og Syrien. Denne handel blev gennemført for at købe byzantinsk silke, som blev solgt videre til vesten.

Byen tager sig godt af besøgende med flere tidligere klostre som nu er blevet lavet om til hoteller. Luna Convento blev omdannet i begyndelsen af det 19. århundrede og Cappuccini Convento i 1880erne. Amalfis berømte gæster inkluderer komponisten Richard Wagner og dramatikeren Henrik Ibsen, som begge afsluttede værker, mens de opholdte sig i Amalfi.

Der er færgeforbindelser fra Amalfi til Sorrento og Amalfi kyster, samt Pozzuoli, Ischia, Procida, Napoli, Torre Annunziata (for Pompeji), Ercolano (for Herculaneum), Capri, Salerno, Agropoli (for Paestum) og Palinuro.