Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Jadrolinija

Jadrolinija tilbyder færgeoverfarter fra Italien til mange havne i Kroatien, samt talrige indenlandske kroatiske servicer.

Jadrolinija blev grundlagt i 1900erne, og er Kroatiens største færgeselskab.

Når man sejler med Jadrolinija, kan man nå mange af ø attraktionerne i Adriaterhavet nemt og til tiden, samt der er en fantastisk udsigt over havet og de smukke ø- og kystlandskaber under turen.

Med directferries.dk kan du sammenligne Jadrolinija sejlplaner og priser med andre alternative færgeselskaber, før du vælger den bedste løsning for din rejse.

Alle Jadrolinija ruter

Jadrolinija kundeanmeldelser

 • "behagelig overfart "

  venligt personale ,ren kahyt, dygtige folk på bildæk , rimelige priser på mad og drikke , Wi-fi om bord mangler

  Læs mere Læs mindre
 • "Nemt og bekvemt"

  Lidt kaotisk ombordstigning i Ancona, Italien. Men på selve skibet super service. Vores 2 personers kahyt var pæn, ren og virkede ny renoveret. Vi spiste god aftensmad i restauranten for billige penge, og personalet i restauranten var meget venlige og imødekommende.

  Læs mere Læs mindre
 • "Venlige folk"

  Vi var glade for at møde det venlige personale, efter vores efaringer i Italien. Kabinen var ren og passende. Morgenmaden var basic, men velkommen.

  Læs mere Læs mindre
 • "Behagelig overfart"

  Vi blev hjulpet om bord af et medlem af personalet, hvilket var stort. Madudvalget i bar og buffet restaurant var ikke stort, men vi spiste et dejligt måltid i restauranten. Jeg var glad for, at vi havde reserveret en kabine med air con, så vi undgik massen af mennesker, som slog lejr på tilgængelige gulve og sæde pladser! Jeg ville kun rejse i en kabine! Personalet var hjælpsomme.

  Læs mere Læs mindre