COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Jadrolinija

Jadrolinija tilbyder færgeoverfarter fra Italien til mange havne i Kroatien, samt talrige indenlandske kroatiske servicer.

Jadrolinija blev grundlagt i 1900erne, og er Kroatiens største færgeselskab.

Når man sejler med Jadrolinija, kan man nå mange af ø attraktionerne i Adriaterhavet nemt og til tiden, samt der er en fantastisk udsigt over havet og de smukke ø- og kystlandskaber under turen.

Med directferries.dk kan du sammenligne Jadrolinija sejlplaner og priser med andre alternative færgeselskaber, før du vælger den bedste løsning for din rejse.

Alle Jadrolinija ruter

Jadrolinija kundeanmeldelser

 • "Venlige folk"

  Vi var glade for at møde det venlige personale, efter vores efaringer i Italien. Kabinen var ren og passende. Morgenmaden var basic, men velkommen.

  Læs mere Læs mindre
 • "Behagelig overfart"

  Vi blev hjulpet om bord af et medlem af personalet, hvilket var stort. Madudvalget i bar og buffet restaurant var ikke stort, men vi spiste et dejligt måltid i restauranten. Jeg var glad for, at vi havde reserveret en kabine med air con, så vi undgik massen af mennesker, som slog lejr på tilgængelige gulve og sæde pladser! Jeg ville kun rejse i en kabine! Personalet var hjælpsomme.

  Læs mere Læs mindre
 • "Split til Ancona"

  Fremragende oplevelse. Havde et problem med min køjeplads (min felj) tl at starte med, men det blev hurtigt løst og til min tilfredshed. Vil helt sikkert bruge denne færge igen.

  Læs mere Læs mindre
 • "Hvad jeg forventede"

  Min tur fra Dubrovnik til Bari gik uden hændelser, hvilket er en god ting. Skibets personale var gode og organiseret. Jeg ville ikke tøve med at bruge igen. Danny.

  Læs mere Læs mindre