Jadrolinija
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Jadrolinija

Jadrolinija tilbyder færgeoverfarter fra Italien til mange havne i Kroatien, samt talrige indenlandske kroatiske servicer.

Jadrolinija blev grundlagt i 1900erne, og er Kroatiens største færgeselskab.

Når man sejler med Jadrolinija, kan man nå mange af ø attraktionerne i Adriaterhavet nemt og til tiden, samt der er en fantastisk udsigt over havet og de smukke ø- og kystlandskaber under turen.

Med directferries.dk kan du sammenligne Jadrolinija sejlplaner og priser med andre alternative færgeselskaber, før du vælger den bedste løsning for din rejse.

Jadrolinija routes and ports

Jadrolinija kundeanmeldelser

 • "behagelig overfart "

  venligt personale ,ren kahyt, dygtige folk på bildæk , rimelige priser på mad og drikke , Wi-fi om bord mangler

  Læs mere Læs mindre
 • "Nemt og bekvemt"

  Lidt kaotisk ombordstigning i Ancona, Italien. Men på selve skibet super service. Vores 2 personers kahyt var pæn, ren og virkede ny renoveret. Vi spiste god aftensmad i restauranten for billige penge, og personalet i restauranten var meget venlige og imødekommende.

  Læs mere Læs mindre
 • "Venlige folk"

  Vi var glade for at møde det venlige personale, efter vores efaringer i Italien. Kabinen var ren og passende. Morgenmaden var basic, men velkommen.

  Læs mere Læs mindre
 • "Behagelig overfart"

  Vi blev hjulpet om bord af et medlem af personalet, hvilket var stort. Madudvalget i bar og buffet restaurant var ikke stort, men vi spiste et dejligt måltid i restauranten. Jeg var glad for, at vi havde reserveret en kabine med air con, så vi undgik massen af mennesker, som slog lejr på tilgængelige gulve og sæde pladser! Jeg ville kun rejse i en kabine! Personalet var hjælpsomme.

  Læs mere Læs mindre

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking