Jadrolinija

Jadrolinija tilbyder færgeoverfarter fra Italien til mange havne i Kroatien, samt talrige indenlandske kroatiske servicer.

Jadrolinija blev grundlagt i 1900erne, og er Kroatiens største færgeselskab.

Når man sejler med Jadrolinija, kan man nå mange af ø attraktionerne i Adriaterhavet nemt og til tiden, samt der er en fantastisk udsigt over havet og de smukke ø- og kystlandskaber under turen.

Med directferries.dk kan du sammenligne Jadrolinija sejlplaner og priser med andre alternative færgeselskaber, før du vælger den bedste løsning for din rejse.

Læs mere Læs mindre

Alle Jadrolinija ruter

Jadrolinija kundeanmeldelser

 • "Hvad jeg forventede"

  Min tur fra Dubrovnik til Bari gik uden hændelser, hvilket er en god ting. Skibets personale var gode og organiseret. Jeg ville ikke tøve med at bruge igen. Danny.

  'Damiano' rejste med Jadrolinija på Dubrovnik

  Læs mere Læs mindre
 • "Fantastisk!"

  Vidunderlig oplevelse! Sov rigtig godt. Dejligt personale.

  'Anonym' rejste med Jadrolinija på Dubrovnik

  Læs mere Læs mindre
 • "Bari Dubrovnik færge"

  perfekt. ingen problemer, til tiden, nice staf

  'Brian' rejste med Jadrolinija

  Læs mere Læs mindre
 • "God oplevelse!"

  Vi så ikke frem til at rejse om natten mellem Bari og Dubrovnik, men personalet om bord var ikke kun venlige, men også dejlig vittige (specielt herrerne ved receptionen). De var meget hjælpsomme og imødekommende. Den eneste negative ting vi husker var, da vi var på udkig efter et sted at sidde om natten (vi havde ikke kabine), og befandt os i en gang, hvor de private kabiner var, kom et medlem af personalet og skældte os ud, fordi vi var der og tilbød ikke rigtig nogen hjælp, udover at aggressivt fortælle os, at vi ”hørte til” nedenunder uden overhovedet at kigge på vores billetter. Hendes dårlige kundeservice blev dog overskygget af herreren i receptionen, som nævnt tidligere. Tjenerne var også virkelig rare. Hvis man har råd til det, vil jeg anbefale at booke en kabine.

  'Bailey' rejste med Jadrolinija på Dubrovnik

  Læs mere Læs mindre