COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Pontine Øerne

De pontinske øer er spredt omkring Italiens vestkyst i det Tyrrhenske Hav, og består af to grupper: Ponza, Palmarola og Zannone i nordøst og Ventotene og Santo Stefano i sydvest.

Der er noget for alle her, uanset om man er en ivrig svømmer, madelsker, sømand eller historie elsker. Du kan finde smukke bugter, sandstrande, charmerende spisehuse, fascinerende romerske ruiner og uberørte områder, som bare venter på at blive udforsket.

Ponza er den mest besøgte ø, og tilbyder storslået kyst ture og små havne spredt langs kysten. Inde i landet er der livlige cafeer og traditionelle restauranter, der servicer lokalt fangede fisk og skaldyr.

Ponza har også nogle fantastiske strande. Den idylliske Lucia Rosa har romantiske, farverige solnedgange, mens Feola Coves lavvandede pools er det perfekte sted at slappe af hele eftermiddagen.

Palmarola er bredt anerkendt som en af verdens smukkeste øer. Den stejle, forrevne kyststrækning åbner op i en enorm bugt med en pool af krystalklart vand og maleriske huler. Der er endda en restaurant på stranden, som serverer frisk pasta.

Der er masser at udforske, uanset hvor man går. Den fredelige ø Ventotene har resterne af den romerske Villia Giulia, hvor Kejser Augustus forviste sin datter i år 2 f.kr. for forræderi.

Der er flere historiske rester på Zannone, en uberørt ø, som er del af Circeo National Park og byder på resterne af et kloster.

Det pontinske undersøiske landskab er en drøm for dykkere og snorklere. Her vil man finde en neddykket landtange, som forbinder Ponza og Zannone, sunke skibe fra anden verdenskrig, farverigt marine liv og fantastiske grotter.

Der er hyppige færger fra Napoli, Terracina og øen Ischia til Ponza og Ventotene.

Man kan også sejle mellem Ponza og Ventotene, med en række afgange leveret hver uge.

Populære Færgeselskaber

  • 11 Afgange Ugentlig 1 time
  • Få pris
  • 7 Afgange Ugentlig 1 time
  • Få pris
  • 5 Afgange Ugentlig 50 m
  • Få pris
  • 1 Afgang Ugentlig 45 m
  • Få pris

Pontine Øerne anmeldelser

 • "Nem tur"

  Sørg for at have adgang til en telefon, så du kan ringe efter en taxi i Pescara, da der ikke er nogle offentlige telefoner i havnen, og ingen taxier. Det ville være dejligt, hvis skibet kunne spørge, om man har brug for en taxi og ringe 10 minutter før ankomst.

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur"

  Personalet var venlige og smilende. Toiletterne var rene. Båden var rummelig. Der kunne være et større udvalg af mad.

  Læs mere Læs mindre
 • "Hjælpsomt personale"

  Vi ankom med al vores bagage, og spurgte om det €2 gebyr for hver taske, men da det var en sen færge, lod de os ombord uden gebyr. Det var en lettelse efter en lang rejse i varmen.

  Læs mere Læs mindre
 • "Bon Voyage!"

  Alt i alt, en god tur fra Capri til Napoli – båden afgik og ankom til tiden. Faciliteterne var rene og personalet humoristiske. Tak!

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Pontine Øerne