Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3633 ruter og 780 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Pontine Øerne

De pontinske øer er spredt omkring Italiens vestkyst i det Tyrrhenske Hav, og består af to grupper: Ponza, Palmarola og Zannone i nordøst og Ventotene og Santo Stefano i sydvest.

Der er noget for alle her, uanset om man er en ivrig svømmer, madelsker, sømand eller historie elsker. Du kan finde smukke bugter, sandstrande, charmerende spisehuse, fascinerende romerske ruiner og uberørte områder, som bare venter på at blive udforsket.

Ponza er den mest besøgte ø, og tilbyder storslået kyst ture og små havne spredt langs kysten. Inde i landet er der livlige cafeer og traditionelle restauranter, der servicer lokalt fangede fisk og skaldyr.

Ponza har også nogle fantastiske strande. Den idylliske Lucia Rosa har romantiske, farverige solnedgange, mens Feola Coves lavvandede pools er det perfekte sted at slappe af hele eftermiddagen.

Palmarola er bredt anerkendt som en af verdens smukkeste øer. Den stejle, forrevne kyststrækning åbner op i en enorm bugt med en pool af krystalklart vand og maleriske huler. Der er endda en restaurant på stranden, som serverer frisk pasta.

Der er masser at udforske, uanset hvor man går. Den fredelige ø Ventotene har resterne af den romerske Villia Giulia, hvor Kejser Augustus forviste sin datter i år 2 f.kr. for forræderi.

Der er flere historiske rester på Zannone, en uberørt ø, som er del af Circeo National Park og byder på resterne af et kloster.

Det pontinske undersøiske landskab er en drøm for dykkere og snorklere. Her vil man finde en neddykket landtange, som forbinder Ponza og Zannone, sunke skibe fra anden verdenskrig, farverigt marine liv og fantastiske grotter.

Der er hyppige færger fra Napoli, Terracina og øen Ischia til Ponza og Ventotene.

Man kan også sejle mellem Ponza og Ventotene, med en række afgange leveret hver uge.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • Laziomar
  • Få pris
 • Pontina Navigazione
  • Få pris
 • NLG
  • Få pris
 • SNAV
  • Få pris

Ruter og havne i Pontine Øerne