Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3307 ruter og 697 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Pontine Øerne

De pontinske øer er spredt omkring Italiens vestkyst i det Tyrrhenske Hav, og består af to grupper: Ponza, Palmarola og Zannone i nordøst og Ventotene og Santo Stefano i sydvest.

Der er noget for alle her, uanset om man er en ivrig svømmer, madelsker, sømand eller historie elsker. Du kan finde smukke bugter, sandstrande, charmerende spisehuse, fascinerende romerske ruiner og uberørte områder, som bare venter på at blive udforsket.

Ponza er den mest besøgte ø, og tilbyder storslået kyst ture og små havne spredt langs kysten. Inde i landet er der livlige cafeer og traditionelle restauranter, der servicer lokalt fangede fisk og skaldyr.

Ponza har også nogle fantastiske strande. Den idylliske Lucia Rosa har romantiske, farverige solnedgange, mens Feola Coves lavvandede pools er det perfekte sted at slappe af hele eftermiddagen.

Palmarola er bredt anerkendt som en af verdens smukkeste øer. Den stejle, forrevne kyststrækning åbner op i en enorm bugt med en pool af krystalklart vand og maleriske huler. Der er endda en restaurant på stranden, som serverer frisk pasta.

Der er masser at udforske, uanset hvor man går. Den fredelige ø Ventotene har resterne af den romerske Villia Giulia, hvor Kejser Augustus forviste sin datter i år 2 f.kr. for forræderi.

Der er flere historiske rester på Zannone, en uberørt ø, som er del af Circeo National Park og byder på resterne af et kloster.

Det pontinske undersøiske landskab er en drøm for dykkere og snorklere. Her vil man finde en neddykket landtange, som forbinder Ponza og Zannone, sunke skibe fra anden verdenskrig, farverigt marine liv og fantastiske grotter.

Der er hyppige færger fra Napoli, Terracina og øen Ischia til Ponza og Ventotene.

Man kan også sejle mellem Ponza og Ventotene, med en række afgange leveret hver uge.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • Pontina Navigazione
  • Få pris
 • SNAV
  • Få pris
 • NLG
  • Få pris

Pontine Øerne anmeldelser

 • "Viden er nøglen"

  Overfarten var god, og kabine var rigtig dejlig. Pålæsning af køretøjer er i sidste øjeblik, men temmelig ligetil. Vær ikke første motorcykel på, for at komme først af, som vi fik af vide. Bare kom om bord og slap af i salonen, vær sikker på at besøge receptionen på dæk 7 for at hente nøglen til din kabine, da der er ingen ansatte til at rådgive passagerer.

  Læs mere Læs mindre
 • "Det var en oplevelse"

  Det er et ældre skib, og det kan man tydeligt se i de offentlige rum og akkommodationen. Men den var ren og behagelig. Det største problem er, at der er ingen som virker til at have spurgt kunderne, hvad de ønsker fra denne, ellers praktiske, overfart mellem Italien og Kroatien. Og det er dyrt – vi var to gående personer, og vi betalte det samme, som vi gjorde til DFDS på Amsterdam – Newcastle ruten på et moderne og veludstyrede skib. Jeg ville bruge igen, men ville nok prøve Jadrolinja, bare for nysgerrighedens skyld.

  Læs mere Læs mindre
 • "Ancona -Split Blue line"

  Samlet set var færgen bedre end for forventet. Kabinen var ren og perfekt. Som altid, var der kaos i Ancona havn, da vi skulle hente vores færgebillet fra havnekontoret (mindst to timer før, men tillad mere tid). Køerne var enorme – der var kun en skrank åben, eller det troede vi. Selvom vi havde booket med SNAV, sejlede vi faktisk med Blueline, så mens jeg ventede i køen, tjekkede min mand skranken ved Blueline, hvor vores billet blev udstedt. Alle passagerer skal gå om bord, mens føreren køre bilen om bord. Sørg for at du har korrekte billetter på dig, så du kan gå i køen, igen, for kabiner. Spiste ikke om bord, men prøvede juice baren, som var €4 for en frisk juice. Ankom til Split til tiden, men aflæsning tog lidt tid.

  Læs mere Læs mindre
 • "For dyrt"

  Det var væmmeligt at opdage om morgenen, at mit lagn var støvede og beskidt. Jeg spiste ikke i restauranten, men drak et glas vin med nogle andre passagerer, og de opkrævede et absurd beløb. Det udvendige dæk var beskidt og plettede mit tøj. Efter at have betalt omkring £100, var jeg chokeret over den lille og beskidte kabine og de grundlæggende faciliteter. Jeg vil ikke rejse med SNAV igen.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Pontine Øerne