Igoumenitsa til Venedig færge

Igoumenitsa Venedig færgeruten forbinder Grækenland med Italien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Minoan Lines sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 26 timer mens Anek Superfast servicen sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid fra 25 t 30 m.

Der er 4 overfarter Uge på Igoumenitsa Venedig ruten mellem Grækenland og Italien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Igoumenitsa - Venedig færgeselskaber

  • Minoan Lines
    • 2 Afgange Ugentlig 26 t
    • Få pris
  • Anek Superfast
    • 2 Afgange Ugentlig 25 t 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Igoumenitsa Venedig Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Igoumenitsa Venedig ruten er for en bil og 2 passagerer.

Igoumenitsa Guide

Den græske by Igoumenitsa ligger i den nordvestlige del af Grækenland og er hovedstaden i Epirus. Den græske ø Korfu ligger en kort afstand på tværs af bugten Igoumenitsa og er derfor et populært sted for besøgende fra byen. Igoumenitsa er omgivet af bakker fulde af fyrretræer. Byens havn er et vigtigt punkt mellem Grækenland og Italien, og tiltrækker mange turister til dens gader, som tilbyder smukke bygninger, butikker, cafeer og restauranter.

Der er færgeforbindelser fra Igoumenitsa til Bari, Brindisi, Ravenna, Trieste, Venedig, Kerkyra, Lefkimi og Paxi.

Venedig Guide

Den italienske by Venedig blev grundlagt for mere end 1500 år siden, og ligger på 117 forskellige øer, der er forbundet af over 150 kanaler og 400 broer. Denne smukke bys historiske centrum er opdelt i seks bydele, som er Cannaregio, Castello, Dorsoduro, San Marco, San Polo og Santa Croce. Alle Venedigs bygninger understøttes af træpæle, der er blevet drevet dybt ned i jorden for at skabe et solidt fundament.
Venedig er en af de mest besøgte, og smukkeste, byer i verden og har mange populære attraktioner, inklusiv Basilica San Marco, som er en stor kirke og nok en af de mest berømte seværdigheder i byen. I Venedig finder man også Piazza San Marco, som ligger i byens hjerte, Palazzo Ducale, som er et fantastisk palads, og Accademia Gallery, som indeholder mesterværker fra det 14. århundrede frem til det 18. århundrede fra nogle af verdens største kunstnere, inklusiv Bellini, Longhi, Picasso, Titian og Rosalba Carriera.