Korfu til Brindisi færge

Korfu Brindisi færgeruten forbinder De Ioniske Øer med Italien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Grimaldi Lines sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 8 timer 30 minutter mens European Seaways servicen sejler op til 4 afgange ugentligt med en sejltid fra 8 t.

Der er 6 overfarter Uge på Korfu Brindisi ruten mellem De Ioniske Øer og Italien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Korfu - Brindisi færgeselskaber

  • Grimaldi Lines
    • 2 Afgange Ugentlig 8 t 30 m
    • Få pris
  • European Seaways
    • 4 Afgange Ugentlig 8 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Korfu Brindisi Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Korfu Brindisi ruten er for en bil og 2 passagerer.

Korfu Guide

Den græske ø Korfu er den næststørste af de Ioniske Øer. Øens største by er også kaldet Korfu, og er hjemstedet for det Ioniske universitet. Øen er populær blandt turister, som kommer hertil for at nyde de gode strande og det milde middelhavsklima. Korfu er en overraskende grøn ø, især sammenlignet med andre græske øer. Varme somre kombineret med regnskyl om vinteren, skaber en frodig vegetation, som er domineret af over 2 millioner oliventræer.

Korfu by er Venedig og Napoli, med et stejf af Frankrig og mere end et stejf af England. En labyrint af smalle gader i byen er domineret af fæstningen fra det 16. århundrede, som er værd at udforske. Hvis man vandrer omkring i byen, vil man sandsynligvis finde et gammelt kapel eller palæ, eller måske en hemmelig have. I de smalle gader af Liston, finder man små butikker, der sælger alt, hvad man kan forestille sig.

Øens havn tilbyder færgeforbindelser til en række destinationer, med størstedelen til det græske fastland.

Brindisi Guide

Den italienske havn og by Brindisi ligger i Puglia-regionen ved Adriaterhavskysten. Byen har, ligesom mange andre byer på Adriaterhavskysten, en historie, der har stærke forbindelser til de lande, der ligger på tværs af Adriaterhavet mod øst. Byens store naturlige havn er en af Italiens vigtigste havne og er i dag afgangshavnen for færgeoverfarter til Balkan og Grækenland, men i romerske og græske tider og i middelalderen, havde havnen mange andre formål.

Populære attraktioner i byen inkluderer Castello Svevo, som blev bygget af kejser Frederik II og har en trapez plan med store firkantede tårne. I byen ligger også det aragonesiske slot, som blev bygget af kong Ferdinand I af Napoli, og er beliggende på S. Andrea øen, som vender ud mod byens havn.

Fra byens havn er der færgeforbindelser til Paxi, Korfu, Igoumenitsa, Zakynthos og Patras.