COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Korsika

Korsika er en fransk ø i Middelhavet, som er kendt for sin smukke kystlinje med mere end 200 strande.

På grund af øens placering i Middelhavet, er det nemt at komme dertil med færge, og uanset om man vælger at sejle fra Frankrig eller Italien, er der et stort udvalg af færgeruter.

Afgange fra Frankrig er tilgængelige fra havnene i Toulon, Nice og Marseille. Der er daglige afgange, året rundt med ekstra afgange i højsæsonen.

Afgange fra Italien er tilgængelige fra havnene i Savona og Genova i nord , og Livorno og Piombino i vest. Herfra er der også daglige afgange, hele året med ekstra afgange i højsæsonen.

Der er også en færgeforbindelse mellem Sardinia og Korsika.

De fleste passagerer ankommer i bil, men køretøjer kan også lejes i de fleste havnebyer. Øen har et godt forbundet vejnet, så man kan rejse langs kysten for at nå de fantastiske strande og beskyttende bugter.

Sandstrandene med deres krystalklare vand er umulig at undgå. Mange strande tilbyder en række aktiviteter som volleyball, surfing, sejlsport, kano, skiløb, fiskeri og meget mere.

Populære Færgeselskaber

  • 9 Afgange Ugentlig 10 t 30 m
  • Få pris
  • 4 Afgange Dagligt 50 m
  • Få pris
  • 3 Afgange Dagligt 1 time
  • Få pris
  • 2 Afgange Ugentlig 1 time 30 m
  • Få pris

Korsika anmeldelser

 • "Gode gamle baby"

  Moby Baby er ikke en baby længere – det er nu 45 år siden at hun blev betragtet som den mest avancerede skandinaviske færge. Hendes udvendige design er det samme og hun er en elegant lille færge med meget god udendørs dækplads. Indretningen er blevet ændret mange gange og de store ændringer i hendes Sealink tid er stadig synlige. Kaffen er god. Hvis du kan lide færger bør du prøve denne gamle baby!

  Læs mere Læs mindre
 • "Fremragende færge - fantastisk færgeselskab!"

  Jeg er 51 år gammel og oprindelig fra Sardinien, men jeg voksede op i Dorno (Pavia). Det er næsten et halvt århundrede siden at jeg rejste med færger, jeg prøvede dem alle, inklusiv Moby Aki og efter min mening er MOBY mere konkurrencedygtig, både på land og om bord. mange komplimenter og tak for den service I tilbyder!

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur"

  Gode kahytter, køkken ikke så godt (eneste negative punkt), personalet er meget villige til at hjælpe og give information, underholdningen er god og der er en dejlig atmosfære i Piano Bar.

  Læs mere Læs mindre
 • "Elsker Moby"

  Dette er det 3 år jeg har rejst på Moby Drea og jeg vil gerne sige et stort tak til besætningen, som er altid er meget venligst og klar til at hjælpe. De hjalp os med en barnevogn både da vi skulle på og af færgen. På udrejsen havde vi en kabine, den var meget ren og med eget badeværelse. I de 3 år vi har rejst med Moby har de kun været forsinket en gang, men det var ikke så slemt. For os er det helt sikkert Moby næste år igen!

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Korsika