Barcelona til Civitavecchia færge

Barcelona Civitavecchia færgeruten forbinder Spanien med Rom. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Grimaldi Lines. Der er op til 6 afgange Uge med sejltid fra ca. 20 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Barcelona Civitavecchia færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Barcelona - Civitavecchia færgeselskaber

 • Grimaldi Lines
  • 6 Afgange Ugentlig 20 t
  • Få pris

Gennemsnitlige Barcelona Civitavecchia Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Barcelona Civitavecchia ruten er for en bil og 2 passagerer.

Barcelona Civitavecchia færge anmeldelser

 • "En oplevelse"

  Da vi ankom i Barcelona fik vi af vide, at skibet var fem timer forsinket. Mens vi kunne forstå, at dette var pga. vejret, kunne vi ikke forstå hvorfor cafeen på stedet lukkede, så man ikke kunne få varm drink eller mad under den lange ventetid i kolde omgivelser. Vi syntes ikke, at skibet var godt vedligehold i udseende. Men faciliteterne var tilstrækkelige til rejsen. Returrejsen til Barcelona var en forbedring. Skibet var til tiden og alle faciliteter var rene og virkede. Der var også underholdning om aften, hvilket der ikke var på den tidligere tur. Det største problem var, at selv om der var flere forskellige nationaliteter om bord på begge skibene, kunne besætningen ikke tale engelsk. Jeg kan en lille smule italiensk, men ikke nok. Man blev aldrig mødt med et smil eller en følelse af, at personalet ønskede at hjælpe. Selv jeg kender ordene for vigtigt eller opmærksomhed, men meddelelserne blev aldrig givet på engelsk, så hvis det var vigtigt, blev det aldrig forstået. Hvis man ansætter folk til at give gode kundeservice indenfor rejsebranchen, føler jeg, at der kan gives mere opmærksom på disse to skibe.

  'Albert' rejste på Barcelona Civitavecchia ruten med Grimaldi Lines på Cruise Roma

  Læs mere Læs mindre
 • "Forfærdelig"

  Jeg er ked af at sige det, men dette var min væreste oplevelse nogensinde på en færge. Den sejlede sent, pris for mad og drikke alt for dyrt og mennesker får lov til at forstyrre andres søvn under indgriben.

  'Judith' rejste på Barcelona Civitavecchia ruten med Grimaldi Lines på Cruise Roma

  Læs mere Læs mindre
 • "Spanien til Italien"

  Vi besluttede at tage færgen fra Barcelona til Civitavecchia for at undgå den lange kedelige køretur gennem Frankrig. Færge terminalen i Barcelona er fin og let at bruge. Kabinen var ren og ryddelig, det var resten af færgen også, men jeg vil dog sige, at den var gammel og træt, alt er nedslidt og har brug for en seriøs opdatering. Maden vi fik i selvbetjeningsrestauranten var dårlig og kold, personalet havde vist ingen personlighed og var alle trætte og elendige. Topdækket, hvor man kan sidde, er fuld af mennesker, der går med deres hunde, som kan gøre deres ting og det lugtede.

  'John' rejste på Barcelona Civitavecchia ruten med Grimaldi Lines på Cruise Roma

  Læs mere Læs mindre
 • "Fremragende"

  Vi nød alt ved denne rejse. Medlemmer af personalet var til rådighed til at hjælpe med tasker og tage os til vores kabine, som var ren og relativt rummelig. Alle var meget nyttige og hårdt arbejdende. Der var en konstant drift for at holde alle områder af færgen ren.Vi spiste frokost og middag i restauranten begge veje, det var godt og godt værdi. Vi havde bare ét problem, og det var at finde den nøjagtige placering af havnen i Barcelona. Adressen givet var for uklar til vores satnav, og jeg tror faktisk ikke, at den var korrekt, da vi endte på kajen ved World Trade Centre – der sejler færgen ikke fra, men fra en kaj 1 kilometer væk. Heldigvis havde vi flere timer inden check in tiden til at finde kajen, som var dårligt skiltet, faktisk var der stort set ingen skilte. Jeg ville ikke kunne lide, at have haft bare en time til at finde kajen, for så ville vi helt sikkert ikke have nået færgen. Så hvis det er til nogens hjælp; hvis du ender ved World Trade Centre, kør tilbage til rundkørslen du kom fra, og tag den sidste afkørsel, så du køre med havet på venstre side. Grimaldi terminalen er omkring 1 km til venstre på denne vej.

  'Ian' rejste på Barcelona Civitavecchia ruten med Grimaldi Lines på Cruise Roma

  Læs mere Læs mindre

Barcelona Guide

Den spanske by Barcelona ligger i regionen Catalonien, og er landets næststørste by efter Madrid. Barcelona er en af de mest besøgte byer i verden og ligger på kysten mellem mundene af Llobregat og Besos. Byen afgrænser også mod Serra de Collserola bjergkæden i vest.

Der er meget at se og lave i Barcelona, inklusiv Barri Gotic (det gotiske kvarter), hvor der ligger mange bygninger fra middelalderen. Byens bedst kendte kendetegn er den stadig ufærdige Sagrada Familia kirke, som har været under opførelse siden 1882. Udover turismen, er byen også en populær destination for mange messer og udstillinger, og er et hovedcenter for sport, mode, videnskab og kunst.

Barcelona havn har tre terminaler, og er en populær havn for færger til Mallorca, Genova, Ibiza og Marokko (Tanger Med). Havnen huser også mange krydstogtskibe, der sejler over Middelhavet.

Civitavecchia Guide

Den italienske by Civitavecchia ligger på det Tyrrrhenske Hav kysten i Lazio-regionen. Byen, som er hjemsted for knap 60.000 indbyggere, har en færgehavn og ligger ca. 80 km nordvest af Rom. Byens historie går tilbage over tusind år til 101-108 e.kr., da kejser Trajan beordrede bygningen af havnen i Centumcellae, for af imødekomme dybshav fragt til den romerske hovedstad.
Besøgende vil finde eksempler på restaurerede middelalderlige og barokke strukturer, som omfatter det store Fort Michelangelo, som er en fæstning, der blev bestilt av pave Giulio II i det tidlige 16. århundrede og forsvarsmuren bag havnen fra det 17. århundrede. Muren former den ene side af Lungoporto Gramsci, som er en forhøjet fodgænger gangbro. Herfra er der fremragende udsigt over krydstogtskibene og færgerne i havnen.
Der er bil- og passagerfærger mellem Civitavecchia og Sardinien, Sicilien og andre destinationer i Italien og udlandet.