COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Barcelona - Civitavecchia er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Barcelona til Civitavecchia færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Spanien til Rom side

Om bord på færgerne

Barcelona - Civitavecchia færgeselskaber

  • 6 Sailings Weekly 20 hr
  • Get price

Barcelona Civitavecchia færge anmeldelser

 • "En oplevelse"

  Da vi ankom i Barcelona fik vi af vide, at skibet var fem timer forsinket. Mens vi kunne forstå, at dette var pga. vejret, kunne vi ikke forstå hvorfor cafeen på stedet lukkede, så man ikke kunne få varm drink eller mad under den lange ventetid i kolde omgivelser. Vi syntes ikke, at skibet var godt vedligehold i udseende. Men faciliteterne var tilstrækkelige til rejsen. Returrejsen til Barcelona var en forbedring. Skibet var til tiden og alle faciliteter var rene og virkede. Der var også underholdning om aften, hvilket der ikke var på den tidligere tur. Det største problem var, at selv om der var flere forskellige nationaliteter om bord på begge skibene, kunne besætningen ikke tale engelsk. Jeg kan en lille smule italiensk, men ikke nok. Man blev aldrig mødt med et smil eller en følelse af, at personalet ønskede at hjælpe. Selv jeg kender ordene for vigtigt eller opmærksomhed, men meddelelserne blev aldrig givet på engelsk, så hvis det var vigtigt, blev det aldrig forstået. Hvis man ansætter folk til at give gode kundeservice indenfor rejsebranchen, føler jeg, at der kan gives mere opmærksom på disse to skibe.

  'Cruise Roma' travelled on Cruise Roma

  Læs mere Læs mindre
 • "God oplevelse"

  Rejseoplevelsen var fantastisk – men se nedenfor. Skibet sejlede tre timer for sent og ankom sent til destinationen, så derfor kun tre stjerner. Der var én kø for alle passagerer (og kun én for bilister med biler/lastbiler), så det tog omkring 1½ time at tjekke ind.

  'Cruise Barcelona' travelled on Cruise Barcelona

  Læs mere Læs mindre
 • "God oplevelse"

  Rejseoplevelsen var fantastisk – se nedenfor. Skibet sejlede tre timer for sent og ankom sent til destinationen, så derfor kun tre stjerner. Der var én kø for alle passagerer (og kun én for bilister med biler/lastbiler), så det tog omkring 1½ time at tjekke ind.

  'Cruise Barcelona' travelled on Cruise Barcelona

  Læs mere Læs mindre
 • "Fremragende"

  Vi nød alt ved denne rejse. Medlemmer af personalet var til rådighed til at hjælpe med tasker og tage os til vores kabine, som var ren og relativt rummelig. Alle var meget nyttige og hårdt arbejdende. Der var en konstant drift for at holde alle områder af færgen ren.Vi spiste frokost og middag i restauranten begge veje, det var godt og godt værdi. Vi havde bare ét problem, og det var at finde den nøjagtige placering af havnen i Barcelona. Adressen givet var for uklar til vores satnav, og jeg tror faktisk ikke, at den var korrekt, da vi endte på kajen ved World Trade Centre – der sejler færgen ikke fra, men fra en kaj 1 kilometer væk. Heldigvis havde vi flere timer inden check in tiden til at finde kajen, som var dårligt skiltet, faktisk var der stort set ingen skilte. Jeg ville ikke kunne lide, at have haft bare en time til at finde kajen, for så ville vi helt sikkert ikke have nået færgen. Så hvis det er til nogens hjælp; hvis du ender ved World Trade Centre, kør tilbage til rundkørslen du kom fra, og tag den sidste afkørsel, så du køre med havet på venstre side. Grimaldi terminalen er omkring 1 km til venstre på denne vej.

  'Cruise Roma' travelled on Cruise Roma

  Læs mere Læs mindre

Barcelona til Civitavecchia færge

Barcelona Civitavecchia færgeruten forbinder Spanien med Rom. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Grimaldi Lines. Der er op til 6 afgange Uge med sejltid fra ca. 20 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Barcelona Civitavecchia færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Barcelona Guide

Den spanske by Barcelona ligger i regionen Catalonien, og er landets næststørste by efter Madrid. Barcelona er en af de mest besøgte byer i verden og ligger på kysten mellem mundene af Llobregat og Besos. Byen afgrænser også mod Serra de Collserola bjergkæden i vest.

Der er meget at se og lave i Barcelona, inklusiv Barri Gotic (det gotiske kvarter), hvor der ligger mange bygninger fra middelalderen. Byens bedst kendte kendetegn er den stadig ufærdige Sagrada Familia kirke, som har været under opførelse siden 1882. Udover turismen, er byen også en populær destination for mange messer og udstillinger, og er et hovedcenter for sport, mode, videnskab og kunst.

Barcelona havn har tre terminaler, og er en populær havn for færger til Mallorca, Genova, Ibiza og Marokko (Tanger Med). Havnen huser også mange krydstogtskibe, der sejler over Middelhavet.


Civitavecchia Guide

Den italienske by Civitavecchia ligger på det Tyrrrhenske Hav kysten i Lazio-regionen. Byen, som er hjemsted for knap 60.000 indbyggere, har en færgehavn og ligger ca. 80 km nordvest af Rom. Byens historie går tilbage over tusind år til 101-108 e.kr., da kejser Trajan beordrede bygningen af havnen i Centumcellae, for af imødekomme dybshav fragt til den romerske hovedstad.
Besøgende vil finde eksempler på restaurerede middelalderlige og barokke strukturer, som omfatter det store Fort Michelangelo, som er en fæstning, der blev bestilt av pave Giulio II i det tidlige 16. århundrede og forsvarsmuren bag havnen fra det 17. århundrede. Muren former den ene side af Lungoporto Gramsci, som er en forhøjet fodgænger gangbro. Herfra er der fremragende udsigt over krydstogtskibene og færgerne i havnen.
Der er bil- og passagerfærger mellem Civitavecchia og Sardinien, Sicilien og andre destinationer i Italien og udlandet.