Napoli til Capri færge

Napoli Capri færgeruten forbinder Italien med Napoli-bugten. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Caremar. Der er op til 49 afgange Uge med sejltid fra ca. 50 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Napoli Capri færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Napoli - Capri færgeselskaber

  • Caremar
    • 7 Afgange Dagligt 50 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Napoli Capri Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Capri Guide

Den italienske ø Capri ligger i Napoli-bugten, syd for byen Napoli og tæt på spidsen af Amalfi halvø, i Campania regionen i det sydlige Italien. Øen er en populær destination i sin egen ret, men er også populær for korte ophold for dem, som besøger Napoli eller Amalfi-kysten. Øen, som er dannet af kalksten, er meget malerisk og har længe været en favorit med romerske kejsere, kunstnere, forfattere og de rige og berømte. I dag er Capri stadig en af de mest populære destinationer i Middelhavet. Populære attraktioner på øen inkluderer Marina Piccola, Belvedere of Tragara, kalksten klipperne kaldet hav stakke, byen Anacapri i den blå grotte og ruinerne af kejserlige romerske villaer.

Der er regelmæssige færgeforbindelser fra øen til byen Napoli og til Sorrento på Amalfikysten. Der er også mindre regelmæssige færgeforbindelser til Positano på Amalfikysten og øen Ischia.