COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Napoli - Palermo er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Italien til Sicilien side

Napoli - Palermo færgeselskaber

  • 5 Sailings Weekly 9 hr 15 min
  • Get price
  • 8 Sailings Weekly 11 hr 30 min
  • Get price
  • 3 Sailings Weekly 10 hr
  • Get price

Napoli Palermo færge anmeldelser

 • "Billet forvirring "

  Båden var en god oplevelse, men da vi ankom med taxi ved indgangen til båden, fik vi af vide, at vi skulle gå en ret lang vej for at validere vores billet. Jeg havde formodet, at jeg kunne vise min booking bekræftelse, som jeg udskrev efter jeg bookede online, og få vores billetter der. Jeg vil mene, at dette bør være tydeligt forklaret, når man booker.

  'Florio' travelled on Florio

  Læs mere Læs mindre
 • "Frustrerende"

  Selvom turen var ok, var aflæsning kaotisk, hvis ikke ligefrem farlig.

  'Florio' travelled on Florio

  Læs mere Læs mindre
 • "Sikke en tur"

  Jeg havde booket en rejse om natten til min kone og jeg fredag den 26. august fra Napoli til Palermo. GNV har pæne skibe. Færgen skulle sejle kl. 21. Ankomst var senest en time før. Jeg havde planlagt at tage af sted fra Amalfi kl. 18, hvilket ville give os 90 minutter til at komme til havnen, men meget tidligt den morgen, modtog jeg en e-mail fra Direct Ferries, som meddelte, at færgen nu ville sejle en time tidligere, kl. 20, og at check-ind var senest 4 timer før. Mit hotel tjekkede med GNV og jeg tjekkede online med Direct Ferries, og besluttede, at jeg måtte følge hvad der blev sagt og være der 4 timer før. Så vi måtte spilde en eftermiddag, tage af kl. 15 og vi ankom kl. 16.30. Forestil dig min overraskelse, da alle passagerer måtte vente i varmen uden et venteværelse og uden nogen forklaring eller undskyldning for hvorfor vi først kom på færgen kl. 21 og sejlede kl. 21.30! Sikke en ringe måde, at køre en tjeneste på! Der var ingen grund til at møde op tidligt, og det bør GNV og Direct Ferries have fortalt os. Der var ingen forklaring på forsinkelsen. Vi vil ikke bruge denne service igen, og det bør du heller ikke.

  'GNV Atlas' travelled on GNV Atlas

  Læs mere Læs mindre
 • "Nemt og behageligt"

  Nem booking Fin og effektiv kommunikation Behagelig oplevelse

  'Rubattino' travelled on Rubattino

  Læs mere Læs mindre

Napoli til Palermo færge

Napoli Palermo færgeruten forbinder Italien med Sicilien og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Tirrenia sejler op til 5 gange Uge, Grandi Navi Veloci 8 gange Uge & Grimaldi Lines servicen er tilgængelig op til 3 gange Uge.

Der er 16 overfarter Uge på Napoli Palermo overfarten mellem Italien og Sicilien og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Palermo Guide

Byen Palermo ligger på den italienske ø Sicilien, langs dens nordvestlige kyst og har en stor og strategisk vigtig havn, ved siden af Monte Pellegrino. Byen er typisk af en Middelhavs by, og kan føre sin historie tilbage til det 8. århundrede og er i dag kendt for sine historiske bygninger, fantastiske paladser og sine markeder. Palermos historiske centrum er Quattro Canti-distriktet, som betyder ”Fire Hjørner”, og er, hvor en række af dens mest spektakulære attraktioner kan findes. Disse inkluderer det kongelige palads og katedralen Santa Maria Assunta. Katedralens størrelse og smukke arkitektur skal ses for at kunne værdsættes. Også populær i byen er det middelalderlige Basilica di San Francesco og Castello della Zisa, fra det 12. århundrede. For besøgende, der nyder scenekunst er der også Teatro Massimo, som er et nyligt renoveret teater.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til Genova, Civitavecchia, Napoli og Tunesien.