Umag
Venedig
Færger til Italien
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Umag til Venedig færge

Umag Venedig færgeruten forbinder Kroatien med Italien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Kompas. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 3 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Umag Venedig færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

Hvor lang tid er færgen fra Umag til Venedig?

Færgeoverfarten fra Umag til Venedig tager ca. 3h. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.

Hvilke færgeselskaber sejler mellem Umag og Venedig?

Der er 1 færgeoperatør for Umag til Venedig, og dette er
  • Kompas

Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Umag til Venedig?

Book færger fra Umag til Venedig via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.

Kan du rejse som fodpassager på færgen fra [Portfrom] til Venedig?

Ja, du kan rejse som fodpassager fra Umag til Venedig med
  • Kompas

Kan du tage din bil med på færgen fra Umag til Venedig?

Nej, kun fodpassagerer kan rejse med færgen.

Kan man tage kæledyr med på færgen fra Umag til Venedig?

Nej, kæledyr er ikke tilladt om bord på færgerne.

Hvad er afstanden fra Umag til Venedig?

Afstanden mellem Umag og Venedig er ca. 72 sømil.

Umag Guide

Den kroatiske kystby Umag blev, sammen med en større del af Istrien, regeret af romerne i de tidlige århundreder, og kom også under indflydese af det venetianske imperium i 1248. Efter faldet af venetiansk imperium, kom Umag under østerigerne og var så italiensk indtil 1943, hvor området blev givet til Jugoslavien i 1953. Umag blev del af Kroatien, der erklærede sig uafhængig i 1991.

Byens kyst strækker sig omkring 20 km og er et populært feriemål i Kroatien. Den gamle by har smalle brostensbelagte gader og dens kyststrækning med maleriske små bugter. Der er omkring 60.000 hotelsenge og privat akkommodation i byen sammen med en række campingpladser langs kysten. Der er steder der passer til alle budgetter og enhver smag. Umag er også kendt for sin marina og det internationale tennis center, som er vært for Croatian Open hver juli.

Der er færgeforbindelser fra Umag til Venedig med en afgang hver uge. Sejltiden er ca. 2½ timer.


Venedig Guide

Den italienske by Venedig blev grundlagt for mere end 1500 år siden, og ligger på 117 forskellige øer, der er forbundet af over 150 kanaler og 400 broer. Denne smukke bys historiske centrum er opdelt i seks bydele, som er Cannaregio, Castello, Dorsoduro, San Marco, San Polo og Santa Croce. Alle Venedigs bygninger understøttes af træpæle, der er blevet drevet dybt ned i jorden for at skabe et solidt fundament.
Venedig er en af de mest besøgte, og smukkeste, byer i verden og har mange populære attraktioner, inklusiv Basilica San Marco, som er en stor kirke og nok en af de mest berømte seværdigheder i byen. I Venedig finder man også Piazza San Marco, som ligger i byens hjerte, Palazzo Ducale, som er et fantastisk palads, og Accademia Gallery, som indeholder mesterværker fra det 14. århundrede frem til det 18. århundrede fra nogle af verdens største kunstnere, inklusiv Bellini, Longhi, Picasso, Titian og Rosalba Carriera.


Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking