Umag til Venedig færge

Umag Venedig færgeruten forbinder Kroatien med Italien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Venezia Lines sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 2 timer 30 minutter mens Atlas Kompas servicen sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid fra 3 t.

Der er 2 overfarter Uge på Umag Venedig ruten mellem Kroatien og Italien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Umag - Venedig færgeselskaber

  • Venezia Lines
    • 1 Afgang Ugentlig 2 t 30 m
    • Få pris
  • Atlas Kompas
    • 1 Afgang Ugentlig 3 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Umag Venedig Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Umag Guide

Den kroatiske kystby Umag blev, sammen med en større del af Istrien, regeret af romerne i de tidlige århundreder, og kom også under indflydese af det venetianske imperium i 1248. Efter faldet af venetiansk imperium, kom Umag under østerigerne og var så italiensk indtil 1943, hvor området blev givet til Jugoslavien i 1953. Umag blev del af Kroatien, der erklærede sig uafhængig i 1991.

Byens kyst strækker sig omkring 20 km og er et populært feriemål i Kroatien. Den gamle by har smalle brostensbelagte gader og dens kyststrækning med maleriske små bugter. Der er omkring 60.000 hotelsenge og privat akkommodation i byen sammen med en række campingpladser langs kysten. Der er steder der passer til alle budgetter og enhver smag. Umag er også kendt for sin marina og det internationale tennis center, som er vært for Croatian Open hver juli.

Der er færgeforbindelser fra Umag til Venedig med en afgang hver uge. Sejltiden er ca. 2½ timer.

Venedig Guide

Den italienske by Venedig blev grundlagt for mere end 1500 år siden, og ligger på 117 forskellige øer, der er forbundet af over 150 kanaler og 400 broer. Denne smukke bys historiske centrum er opdelt i seks bydele, som er Cannaregio, Castello, Dorsoduro, San Marco, San Polo og Santa Croce. Alle Venedigs bygninger understøttes af træpæle, der er blevet drevet dybt ned i jorden for at skabe et solidt fundament.
Venedig er en af de mest besøgte, og smukkeste, byer i verden og har mange populære attraktioner, inklusiv Basilica San Marco, som er en stor kirke og nok en af de mest berømte seværdigheder i byen. I Venedig finder man også Piazza San Marco, som ligger i byens hjerte, Palazzo Ducale, som er et fantastisk palads, og Accademia Gallery, som indeholder mesterværker fra det 14. århundrede frem til det 18. århundrede fra nogle af verdens største kunstnere, inklusiv Bellini, Longhi, Picasso, Titian og Rosalba Carriera.