COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Alilauro

Alilauro er et italiensk færgeselskab, som er baseret i Napoli-bugten, og tilbyder færgeservicer mellem Napoli, Sorrento halvø, det Lipariske øhav og de smukke øer Capri og Ischia i det Tyrrhenske Hav.

I 1944 sejlede Agostino Lauro fra Ischia til Capri i sit fartøj ’Freccia del Golfo’, og etablerede derefter en turistrute mellem de to smukke øer. 22 år senere udvidede han sin egen flåde ved at købe tre små hydrofoiler, og i dag kan Alilauro prale af over 30 færger.

Alilauro, som nu drives af Agostinos søn, Salvatore, er siden blevet et holdningselskab med over 500 ansatte og associerede, og transporterer over tre millioner passagerer hvert år.

Deres flåde består af store katamaraner, monohulls og moderne hydrofoiler, som kun er for gående passagerer, med gratis wi-fi om bord på ’Celestina Lauro’. Der er store siddeområder på alle færger, så man kan sejle i komfort og stil hele vejen igennem et af Italiens mest maleriske områder.

Direct Ferries sammenligner sejlplaner og priser, baseret på dine søgekriterier, så du kan sammenligne Alilauro produkter med andre færgeselskabers sejlplaner og priser i en enkelt søgning.

Sammenlign Alilauro sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet for at sikre, at du finder den bedste løsning for din tur.

Alle Alilauro ruter