Montenegro

Sammenlign færger fra Montenegro til Italien

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem Montenegro og Italien leveret af 1 færgeselskab – Jadrolinija. Bar til Bari færge overfarten sejler Ugentlig med en sejltid fra omkring 11 time 0 minut.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på Montenegro Italien overfarten mellem Bar og Bari.

Montenegro Italien kort

Tryk her for kort

Færger fra Montenegro til Italien

Om Montenegro:

Montenegro er et land i det sydøstlige Europa, nord for Albanien, med en kort kyst ved Adriaterhavet.

Selvom det er et lille område, kan landet prale af fantastiske bjergrige landskaber, en dramatisk kystlinje, historiske monumenter og smukke byer.

Den iøjnefalende by Kotor har labyrinske baner, som skjuler kirker og torve omkring hvert hjørne, og det ser endnu mere fantastisk ud, når belyst om natten.

Montenegros kuperede terræn tilbyder nogle fantastiske vandrestier, navnlig gennem Lovcen nationalpark i sydvest. På toppen af Mt. Lovcen er der en fantastisk udsigt over landskabet.

Man kan sejle fra den montenegrinske by Bar i syd, over Adriaterhavet til Bari, Italien.

Om Italien:

Italien ligger i Middelhavet i bunden af Vesteuropa, med det Tyrrhenske Hav mod vest, det Ioniske Hav mod syd og Adriaterhavet mod øst.

Italien er det femte mest besøgte land i verden, og har flere verdensarv områder end noget andet land. Rom, Milano, Venedig og Firenze er de mest populære rejsemål i Italien, men landets rige samlinger af kunst, kultur og litteratur fra mange forskellige perioder og regioner, gør det umuligt at bedømme, hvor det mest interessante sted er.

Italien har omkring 6440 km af kyststrækning med utallige bugter og lange sandstrande. Det er nemt at nå kystnære byer med bil fra et udvalg af færger, store og små.