COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Pontina Navigazione

Pontina Navigazione specialiserer sig i daglige færgeruter mellem den lille by San Felice Circeo på vestkysten af det centrale Italien til Ponza, den største ø i det Pontinske øhav.

Pontina Navigazione har trasnporteret lokale og turister mellem disse smukke destinationer siden 1995, og overfarten tager blot en time og der er servicer hver dag. Selskabet tilbyder en praktisk sejlplan og hurtige sejltider, og er blevet et populært valg i Latina provinsen.

Fartøjet, ’Hipponion Princess’, kan bære op til 150 siddende passagerer. Der er også et nedre dæk med air condition og et udendørs niveau, som er ideel til at spotte delfiner i det krystallinske Tyrrhenske Hav.

Ponza er en af to beboede øer i det Pontinske øhav, og har fremragende fiske restauranter, der serverer friskfangede skaldyr og en malerisk, forreven kystlinje med smaragd bugter og en idyllisk sandstrand.

Med directferries.dk kan du sammenligne Pontina Navigazione sejlplaner og priser med andre alternative færgeselskaber, før du vælger den bedste løsning for din rejse.

Alle Pontina Navigazione ruter