Pontina Navigazione
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Pontina Navigazione

Pontina Navigazione specialiserer sig i daglige færgeruter mellem den lille by San Felice Circeo på vestkysten af det centrale Italien til Ponza, den største ø i det Pontinske øhav.

Pontina Navigazione har trasnporteret lokale og turister mellem disse smukke destinationer siden 1995, og overfarten tager blot en time og der er servicer hver dag. Selskabet tilbyder en praktisk sejlplan og hurtige sejltider, og er blevet et populært valg i Latina provinsen.

Fartøjet, ’Hipponion Princess’, kan bære op til 150 siddende passagerer. Der er også et nedre dæk med air condition og et udendørs niveau, som er ideel til at spotte delfiner i det krystallinske Tyrrhenske Hav.

Ponza er en af to beboede øer i det Pontinske øhav, og har fremragende fiske restauranter, der serverer friskfangede skaldyr og en malerisk, forreven kystlinje med smaragd bugter og en idyllisk sandstrand.

Med directferries.dk kan du sammenligne Pontina Navigazione sejlplaner og priser med andre alternative færgeselskaber, før du vælger den bedste løsning for din rejse.

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking