Olbia til Genova færge

Olbia Genova færgeruten forbinder Sardinien med Italien og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Moby Lines sejler op til 12 gange Uge, Grandi Navi Veloci 4 gange Uge & Tirrenia servicen er tilgængelig op til 5 gange Uge.

Der er 21 overfarter Uge på Olbia Genova overfarten mellem Sardinien og Italien og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Olbia - Genova færgeselskaber

 • Moby Lines
  • 12 Afgange Ugentlig 11 t
  • Få pris
 • Grandi Navi Veloci
  • 4 Afgange Ugentlig 12 t 30 m
  • Få pris
 • Tirrenia
  • 5 Afgange Ugentlig 9 t 59 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Olbia Genova Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Olbia Genova ruten er for en bil og 2 passagerer.

Olbia Guide

Den italienske by Olbia ligger i Gallura regionen i det nordøstlige Sardinien. Byen er nu kendt som et stop på turen til og fra Sardinien, men har en lang historie og bevarer nok af sin egen charme til at byen kan være en destination i sig selv. Den historiske bymidte er et dejligt sted at tage en spadseretur eller at sidde i en bar eller restaurant og se verden udenfor. Populære attraktioner i byen inkluderer den middelalderlige Pisa-romanske kirke, der er bygget af gallurisk granit. To kalkmalerier fra det 13. århundrede findes i kirken. En anden populær attraktion er Festa di San Simplicio, som er Olbias største festival og fejre tre dage hvert år i maj.

Byen er ikke særlig dyr, og er et godt sted at tilbringe en dag eller to. Bortset fra attraktionerne i selve byen, er der nogle dejlige strande i nærheden.

Olbia havn er forbundet med Genova og Civitavecchia nær Rom. Andre destinationer er tilgængelige fra Golfi Aranci, en havn nord for Olbia.

Genova Guide

Havnebyen Genova ligger i Liguria regionen i Italien ved Middelhavskysten. Genovas historiske centrum er en labyrint af smalle gyder, der fører til små torve, og her kan man ikke lade være med at sætte pris på historien og kulturen. Arkitektonisk er der mange forskellige stilarter, som ligger side om side med en middelalderlig mur.
Byens gamle havn er en populær tiltrækning for turister, som kan nyde alle de ting, som den gamle havn kan byde på. Et populært sted nær molen er byens fyrtårn, hvorfra der er dejlig udsigt over Genova og golfen.
Genovas færgeterminal ligger i Calata Chiappella og herfra er der færgeforbindelser mod Sicilien, Korsika, Spanien, Tunesien og Marokko. Terminalbygningen har alle de sædvanlige passagerfaciliterer og er også kørestol venlig.