Olbia
Genova
Færger til Italien
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Olbia til Genova færge

Olbia Genova færgeruten forbinder Sardinien med Italien og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Moby Lines sejler op til 3 gange dag, Grandi Navi Veloci 8 gange Uge & Tirrenia servicen er tilgængelig op til 1 gange Uge.

Der er 30 overfarter Uge på Olbia Genova overfarten mellem Sardinien og Italien og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

Hvor lang tid er færgen fra Olbia til Genova?

Færgeoverfarten fra Olbia til Genova tager ca. 10h 40m. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.

Hvilke færgeselskaber sejler mellem Olbia og Genova?

Der er 3 populære færgeoperatører for Olbia til Genova. Disse er
  • Moby Lines
  • Grandi Navi Veloci
  • Tirrenia

Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Olbia til Genova?

Book færger fra Olbia til Genova via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.

Hvad er afstanden fra Olbia til Genova?

Afstanden mellem Olbia og Genova er ca. 209 sømil.

Olbia Guide

Den italienske by Olbia ligger i Gallura regionen i det nordøstlige Sardinien. Byen er nu kendt som et stop på turen til og fra Sardinien, men har en lang historie og bevarer nok af sin egen charme til at byen kan være en destination i sig selv. Den historiske bymidte er et dejligt sted at tage en spadseretur eller at sidde i en bar eller restaurant og se verden udenfor. Populære attraktioner i byen inkluderer den middelalderlige Pisa-romanske kirke, der er bygget af gallurisk granit. To kalkmalerier fra det 13. århundrede findes i kirken. En anden populær attraktion er Festa di San Simplicio, som er Olbias største festival og fejre tre dage hvert år i maj.

Byen er ikke særlig dyr, og er et godt sted at tilbringe en dag eller to. Bortset fra attraktionerne i selve byen, er der nogle dejlige strande i nærheden.

Olbia havn er forbundet med Genova og Civitavecchia nær Rom. Andre destinationer er tilgængelige fra Golfi Aranci, en havn nord for Olbia.


Genova Guide

Havnebyen Genova ligger i Liguria regionen i Italien ved Middelhavskysten. Genovas historiske centrum er en labyrint af smalle gyder, der fører til små torve, og her kan man ikke lade være med at sætte pris på historien og kulturen. Arkitektonisk er der mange forskellige stilarter, som ligger side om side med en middelalderlig mur.
Byens gamle havn er en populær tiltrækning for turister, som kan nyde alle de ting, som den gamle havn kan byde på. Et populært sted nær molen er byens fyrtårn, hvorfra der er dejlig udsigt over Genova og golfen.
Genovas færgeterminal ligger i Calata Chiappella og herfra er der færgeforbindelser mod Sicilien, Korsika, Spanien, Tunesien og Marokko. Terminalbygningen har alle de sædvanlige passagerfaciliterer og er også kørestol venlig.


Olbia til Genova Færgefartplaner

Færgefartplaner mellem 10/06/2024 og 16.06.2024


Færgeselskab Afgangstid Ankomsttid Sejltid Sejladsdage
Grandi Navi Veloci 17:30 12:15 18 timer 45 minutter Sol
Grandi Navi Veloci 18:30 07:00 12 timer 30 minutter Mon, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Lør
Moby Lines 21:00 08:30 11 timer 30 minutter Hver dag
Moby Lines 21:30 07:30 10 timer Mon, Onsdag, Fri, Sol
Moby Lines 21:30 08:30 11 timer Tirsdag
Moby Lines 22:30 08:30 10 timer Lør

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking