Caronte & Tourist
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Caronte & Tourist

Caronte & Tourist tilbyder regelmæssige færgeoverfarter mellem det italienske fastland og Sicilien, mellem havnene Salerno og Messina.

Firmaet har drevet private færgeservices siden 1965 og introducerede sin Salerno-Messina rute i 2001, for at rette sig efter nye regler blev introduceret, der indskrænkede tiden, som kommercielle bilister havde lov til at køre. Denne rute bliver sejlet af to skibe, der hedder Cartour Beta og Cartour Gamma, der har en god fart af 25 knob, med plads på op til 800 biler, 150 lastbiler og omkring 1000 passagerer. Ombord på disse færger, kan man finde legeområder, butikker, en restaurant og fremragende kabiner, der er ideelle for en 9 timers overfart.

Caronte & Tourist har altid lagt stor vægt på effektivitet og hastighed, hvilket har resulteret i en første klasse service. Desuden er Messina Strædet en af de smukkeste områder i verden. Udsigten over de sicilianske og kalabrianske kyster, der næsten berører hinanden, må man ikke gå glip af.

Directferries.dk sammenligner færger og giver dig mulighed for at se flere færgeselskabers sejlplaner og priser i en hurtig og nem søgning. Sammenlign Caronte & Tourist sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet.

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking