Rinella til Panarea færge

Rinella Panarea færgeruten forbinder Æoliske Øer med Æoliske Øer og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Liberty Lines Fast Ferries sejler op til 6 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 1 time 45 minutter mens Siremar servicen sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid fra 1 time 5 m.

Der er 7 overfarter Uge på Rinella Panarea ruten mellem Æoliske Øer og Æoliske Øer. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Rinella - Panarea færgeselskaber

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 6 Afgange Ugentlig 1 time 45 m
    • Få pris
  • Siremar
    • 1 Afgang Ugentlig 1 time 5 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Rinella Panarea Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Rinella Guide

Den lille landsby Rinella ligger på øen Salina, eller Santa Marina Salina, som er dens fulde navn. Øen er del af de Lipariske øer, og ligger omkring 140 km nordøst for Palermo og 70 km nordvest for Messina. Rinella, som er kendt for sine huler og sorte strande, er hjem til øens anden havn.

Øen er inddelt i tre regioner/byer. Santa Marina ligger på østkysten, Malfa mod nord og Leni mod syd. Rinella ligger ned mod havet fra Leni. Andre byer på øen er Capo Faro, Pollara og Lingua.

Der er færgeforbindelser fra den lille havn til Palermo og Milazzo på Sicilien.

Panarea Guide

Panarea er en italiensk ø, der ligger ud for den nordøstlige kyst af øen Sicilien, og er den anden mindste af de Æoliske øer, der er en gruppe af vulkanske øer. Øen er populær blandt turister, der nyder strandene og den dejlige natur, og for en lille ø, er den overraskende veludstyret. San Pietro på østkysten er hvor de fleste tjenester og faciliteter ligger. Der er også en lille havn for lystbåde, skibe og fiskefartøjer.

Blandt øens strande er Cala Junco, på den sydlige del, som er tilgængelig både fra vand og land langs en sti, der fører til stranden. På vej til Cala Junco kan man også komme til stranden Cala degli Zimmari. Disse er de eneste strande på øen, som er tilgængelig på land.

Der er færgeforbindelser til Napoli og Milazzo.