COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

San Nicola - Vieste er en af vores travelste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre afgangen du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Tremiti Øerne til Italien side

San Nicola - Vieste færgeselskaber

    • 2 Afgange Ugentlig 1 time 40 m
    • Få pris

San Nicola til Vieste færge

San Nicola Vieste færgeruten forbinder Tremiti Øerne med Italien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, NLG. Der er op til 2 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 40 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for San Nicola Vieste færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

San Nicola Guide

Øen San Nicolas ligger i Isole Tremiti øerne i Adriaterhavet, nord for Gargani halvøen. Øgruppen består af 5 øer; San Domino, St. Nicholas, Cretaccio, Capraia og Pianosa. Øen har været beboet siden jernalderen (4. – 3. Århundrede f.kr). Den romerske kejser Augustus fik sit barnebarn Julia overført hertil, hvor hun døde 20 år senere. Ø-kæden blev regeret af klosteret Santa Maria a Mare på San Nicolas ø i middelalderen. Klosteret blev angiveligt grundlagt i det 9. århundrede af benediktinermunke fra Montecassino. Øerne blev også brugt til at holde politiske fanger i det fascistiske regime Mussolini. I dag er øerne en vigtig turistdestination på grund af deres krystalklare, varme vand. San Nicolas er hvor størstedelen af beboerne bor.


Vieste Guide

Den italienske by Vieste ligger på den østlige del af Gargano halvø, og omtales nogle gange som ”hovedstaden” af Gargano. Byen, som har en befolkning på omkring 12.000, byder mange besøgende velkommen i sommermånederne. Der er mange ting at se og lave i byen, og en populær attraktion er centro storico, der er placeret på det klippefyldte punkt San Francesco med en dejlig katedral fra det 11. århundrede. Beliggende en kort afstand fra katedralen, og stående omkring 40 m over havet, er slottet, som blev bygget af Frederik II i 1240 for at afskrække pirater. Slottet blev efterfølgende ændret under det 16. århundrede.