San Nicola til Vieste færge

San Nicola Vieste færgeruten forbinder Tremiti Øerne med Italien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, NLG. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for San Nicola Vieste færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

San Nicola - Vieste færgeselskaber

  • NLG
    • 7 Afgange Ugentlig 1 time 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige San Nicola Vieste Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

San Nicola Guide

Øen San Nicolas ligger i Isole Tremiti øerne i Adriaterhavet, nord for Gargani halvøen. Øgruppen består af 5 øer; San Domino, St. Nicholas, Cretaccio, Capraia og Pianosa. Øen har været beboet siden jernalderen (4. – 3. Århundrede f.kr). Den romerske kejser Augustus fik sit barnebarn Julia overført hertil, hvor hun døde 20 år senere. Ø-kæden blev regeret af klosteret Santa Maria a Mare på San Nicolas ø i middelalderen. Klosteret blev angiveligt grundlagt i det 9. århundrede af benediktinermunke fra Montecassino. Øerne blev også brugt til at holde politiske fanger i det fascistiske regime Mussolini. I dag er øerne en vigtig turistdestination på grund af deres krystalklare, varme vand. San Nicolas er hvor størstedelen af beboerne bor.

Vieste Guide

Den italienske by Vieste ligger på den østlige del af Gargano halvø, og omtales nogle gange som ”hovedstaden” af Gargano. Byen, som har en befolkning på omkring 12.000, byder mange besøgende velkommen i sommermånederne. Der er mange ting at se og lave i byen, og en populær attraktion er centro storico, der er placeret på det klippefyldte punkt San Francesco med en dejlig katedral fra det 11. århundrede. Beliggende en kort afstand fra katedralen, og stående omkring 40 m over havet, er slottet, som blev bygget af Frederik II i 1240 for at afskrække pirater. Slottet blev efterfølgende ændret under det 16. århundrede.