COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Palermo - Genova er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Sicilien til Italien side

Palermo - Genova færgeselskaber

  • 7 Sailings Weekly 20 hr 30 min
  • Get price

Palermo Genova færge anmeldelser

 • "Forsinkelse"

  Skibet var OK, men ankom to timer for sent i Palermo. Ingen indsats fra personalet for at vende skibet hurtigt, så da vi endelig kom til Genoa, var vi næsten tre timer forsinket. Så jeg nåede ikke min videregående togforbindelse og kunne ikke engang få en refundering – man skal være over tre timer forsinket for dette. 2 timer og 45 minutter tæller tilsyneladende ikke! Til sammenligning var Tirrenia færgen til tiden.

  'Fantastic' travelled on Fantastic

  Læs mere Læs mindre
 • "Oktober 2014"

  Efter at have brugt denne færgerute tidligere, vidste jeg, hvad jeg kunne forvente, og som sædvanlig, var skibet rent, tiden og det var en behagelig tur. Jeg havde kun ét irriterende øjeblik, og det var på ruten fra Palermo til Genova, hvor vi spiste et godt måltid, fremlagt i a la carte restauranten. Da vi anmod om kaffe, ankom den desværre kold. Vi meddelte tjeneren, som fortalte os, at han mente, at maskinen var gået i stykker siden den forrige dag. I stedet for at undskylde, og lave os en varm kop kaffe i køkkenet, hente en i baren eller bare opvarme den i microovnen, fik vi af vide, at der ikke var noget kaffe. Der var ingen kompensation for dette på vores regning, og begge tjenerne var nu høflige. En leder kom og tog os til baren, og fik os en gratis kop kaffe hver, og var enig med os i, at sagen kunne være blevet, og bør være blevet, håndteret bedre. Jeg vil bruge denne færge igen, men hvis det er det samme personale i a la carte restauranten, bruger jeg den ikke igen. Resten af personalet var meget hjælpsomme og behagelige.

  'La Superba' travelled on La Superba

  Læs mere Læs mindre
 • "Ankom tidligt, men lang ventetid på aflæsning"

  Palermo – Genova servicen er generelt god – kabiner er rene, hvis en smule gammeldags, maden i restauranten er OK og personalet er høflige. Men jeg synes, at aflæsning bør kigges på. Vi blev bedt om at forlade vores kabine kl. 17:30 for ankomst kl. 19 (to timer tidlige, på grund af roligt hav), og måtte derefter sidde i en meget overfyldt bar indtil kl. 19:30, og kom i enden først af båden kl. 20:00. Det var ikke ret effektivt, men måske er det på grund af de mange vogndæk.

  'La Superba' travelled on La Superba

  Læs mere Læs mindre
 • "God kabine, men ikke godt med wifi"

  WiFi bør være meget billigere at købe, eller gratis endnu, især efter man har betalt for en kabine med wifi. En stort minus. Ellers meget tilfreds med servicen.

  'La Superba' travelled on La Superba

  Læs mere Læs mindre

Palermo til Genova færge

Palermo Genova færgeruten forbinder Sicilien med Italien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Grandi Navi Veloci. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 20 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Palermo Genova færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Palermo Guide

Den italienske by Palermo ligger i den nordvestlige del af Sicilien, ved bugten Palermo i Det Tyrrhenske Hav. Byen har et ry i hele verden for sin historie, gastronomi, kultur og arkitektur. Mange besøgende strømmer til byen og den er nu hovedbyen for Siciliens kultur, handel og turisme. Byens centrum har mange fine eksempler på paladser og kirker, som giver vej til områder, hvor livsstilen ikke synes at have ændret sig i århundrede. Dette ses nok mest tydeligt i markederne i Palermo.

Fra byens havn er der færgeforbindelser til Genova, Civitavecchia, Napoli og Tunesien.


Genova Guide

Havnebyen Genova ligger i Liguria regionen i Italien ved Middelhavskysten. Genovas historiske centrum er en labyrint af smalle gyder, der fører til små torve, og her kan man ikke lade være med at sætte pris på historien og kulturen. Arkitektonisk er der mange forskellige stilarter, som ligger side om side med en middelalderlig mur.
Byens gamle havn er en populær tiltrækning for turister, som kan nyde alle de ting, som den gamle havn kan byde på. Et populært sted nær molen er byens fyrtårn, hvorfra der er dejlig udsigt over Genova og golfen.
Genovas færgeterminal ligger i Calata Chiappella og herfra er der færgeforbindelser mod Sicilien, Korsika, Spanien, Tunesien og Marokko. Terminalbygningen har alle de sædvanlige passagerfaciliterer og er også kørestol venlig.