COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Castellammare di Stabia - Sorrento er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Castellammare di Stabia - Sorrento færgeselskaber

  • 14 Sailings Weekly 20 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 50 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 55 min
  • Get price

Castellammare di Stabia til Sorrento færge

Castellammare di Stabia Sorrento færgeruten forbinder Italien med Italien og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Alilauro sejler op til 14 gange Uge, Seremar 7 gange Uge & NLG servicen er tilgængelig op til 7 gange Uge.

Der er 28 overfarter Uge på Castellammare di Stabia Sorrento overfarten mellem Italien og Italien og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Castellammare di Stabia Guide

Stabia ligger i Napoli-bugten i provinsen Napoli i Campania regionen i det sydlige Italien. Byen ligger omkring 30 km mod sydøst for Napoli ved siden af den antikke romserke by Stabiae, der blev ødelagt af Vesuvio vulkanudbruddet i år 79. En arkæologisk udgravning af de romerske villaer, som blev bevaret af vulkanudbruddet, finder i øjeblikket sted. Der er mange ting at se og lave i regionen, inklusiv at se den vidunderlige arkitektur, de mange kirker og de vidunderlige kunstværker af den gamle bymidte. Alt dette, og de gamle arkæologiske fund af Stabia, gør dette til det perfekte sted for en afslappende ferie, især for rejsende, der ønsker en behagelig blanding af kultur og fantastiske strande.

Havnen bruges til handel, turisme og fiskerskibe. Der er også skibsværfter, og det er den tredjestørste havn i Campania efter Napoli og Salerno. Herfra er der færgeforbindelser til Capri og Sorrento.


Sorrento Guide

Den italienske by Sorrento er en meget populær ferieby og har en perfekt kystnær beliggenhed. Det er en sofistikeret by, hvilket er afspejlet i det meste af, hvad byen har at tilbyde. En populær attraktion i byen er katedralen, som har en fremtrædende position i byens skyline og ligger langs Corsa Italia. Andre populære attraktioner inkluderer Sedil Dominova fra det 15. århundrede, Villa Comunale's Chiesa de San Francesco, med flotte søjlegange fra det 14. århundrede, og Basilica de San Antonino, som ligger på Piazza San Antonio.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til Capri, Napoli og Castellammare di Stabia.