Castellammare di Stabia
Sorrento
Færger til Italien
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Castellammare di Stabia til Sorrento færge

Castellammare di Stabia Sorrento færgeruten forbinder Italien med Italien og leveres i øjeblikket af 4 færgeselskaber. Alilauro sejler op til 14 gange Uge, Seremar 7 gange Uge, NLG 7 gange Uge & Alilauro Gruson servicen er tilgængelig op til 3 gange dag.

Der er 49 overfarter Uge på Castellammare di Stabia Sorrento overfarten mellem Italien og Italien og med 4 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

Hvor lang tid er færgen fra Castellammare di Stabia til Sorrento?

Færgeoverfarten fra Castellammare di Stabia til Sorrento tager ca. 33m. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.

Hvilke færgeselskaber sejler mellem Castellammare di Stabia og Sorrento?

Der er 4 populære færgeoperatører for Castellammare di Stabia til Sorrento. Disse er
  • Alilauro
  • Seremar
  • NLG
  • Alilauro Gruson

Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Castellammare di Stabia til Sorrento?

Book færger fra Castellammare di Stabia til Sorrento via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.

Castellammare di Stabia Guide

Stabia ligger i Napoli-bugten i provinsen Napoli i Campania regionen i det sydlige Italien. Byen ligger omkring 30 km mod sydøst for Napoli ved siden af den antikke romserke by Stabiae, der blev ødelagt af Vesuvio vulkanudbruddet i år 79. En arkæologisk udgravning af de romerske villaer, som blev bevaret af vulkanudbruddet, finder i øjeblikket sted. Der er mange ting at se og lave i regionen, inklusiv at se den vidunderlige arkitektur, de mange kirker og de vidunderlige kunstværker af den gamle bymidte. Alt dette, og de gamle arkæologiske fund af Stabia, gør dette til det perfekte sted for en afslappende ferie, især for rejsende, der ønsker en behagelig blanding af kultur og fantastiske strande.

Havnen bruges til handel, turisme og fiskerskibe. Der er også skibsværfter, og det er den tredjestørste havn i Campania efter Napoli og Salerno. Herfra er der færgeforbindelser til Capri og Sorrento.


Sorrento Guide

Den italienske by Sorrento er en meget populær ferieby og har en perfekt kystnær beliggenhed. Det er en sofistikeret by, hvilket er afspejlet i det meste af, hvad byen har at tilbyde. En populær attraktion i byen er katedralen, som har en fremtrædende position i byens skyline og ligger langs Corsa Italia. Andre populære attraktioner inkluderer Sedil Dominova fra det 15. århundrede, Villa Comunale's Chiesa de San Francesco, med flotte søjlegange fra det 14. århundrede, og Basilica de San Antonino, som ligger på Piazza San Antonio.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til Capri, Napoli og Castellammare di Stabia.


Castellammare di Stabia til Sorrento Færgefartplaner

Færgefartplaner mellem 15/04/2024 og 21.04.2024


Færgeselskab Afgangstid Ankomsttid Sejltid Sejladsdage
Alilauro Gruson 06:40 07:00 20 minutter Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fri, Lør, Sol
Alilauro Gruson 07:55 08:15 20 minutter Hver dag
Seremar 09:00 09:40 40 minutter Hver dag
Alilauro Gruson 09:10 09:50 40 minutter Hver dag

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking