Albania

Sammenlign færger fra Albanien til Italien

Der er flere færgeoverfarter fra Albanien til Italien. Færger forbinder pt. 2 havne i Albanien med 3 Havne i Italien.

Der er 40 afgange dagligt på 4 ferry routes som leveres af 5 færgeselskaber, inklusiv Grandi Navi Veloci, Adria Ferries, Ventouris Ferries, European Ferries & A-Ships Management S.A. Den kortest overfart tager omkring 5 time 15 minut (Brindisi).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem Albanien og Italien. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

Albanien Italien kort

Tryk her for kort

Om Albanien:

Albanien er et land i sydøst Europa på Balkan halvø, med Adriaterhavet mod vest og det Ioniske Hav mod sydvest.

Dets smukke, varierende landskab består af enorme bjerge, arkæologiske udgravninger og idylliske landsbyer, og dette er med til at gøre landet til en populær destination.

Hovedstaden, Tirana kan imponerende osmannisk arkitektur og en kyststrækning på 362 kilometer, som er velsignet med nogle fantastiske strande, så her er noget for enhver smag.

Durres havn ligger ca. 35 kilometer øst for Tirana og findes ved motorvej SH2, mens havnene i Vlora og Saranda, som er længere sydpå, betjenes af den kystnære SH8 rute.

Færgerejser er en bekvem måde at udforske Middelhavet på, og Albanien tilbyder en række overfarter over Adriaterhavet, som drives af et stort udvalg af færgeselskaber.

Om Italien:

Italien ligger i Middelhavet i bunden af Vesteuropa, med det Tyrrhenske Hav mod vest, det Ioniske Hav mod syd og Adriaterhavet mod øst.

Italien er det femte mest besøgte land i verden, og har flere verdensarv områder end noget andet land. Rom, Milano, Venedig og Firenze er de mest populære rejsemål i Italien, men landets rige samlinger af kunst, kultur og litteratur fra mange forskellige perioder og regioner, gør det umuligt at bedømme, hvor det mest interessante sted er.

Italien har omkring 6440 km af kyststrækning med utallige bugter og lange sandstrande. Det er nemt at nå kystnære byer med bil fra et udvalg af færger, store og små.