Albanien

Sådan bookes færger fra Albanien til Italien

Der er 4 færgeruter mellem Albanien og Italien med 42 afgange ugentligt. Grandi Navi Veloci leverer 1 rute, Durres til Bari som sejler 10 gange ugentligt. Adria Ferries leverer 2 ruter, Durres til Bari sejler 10 afgange ugentligt & Durres til Ancona omkring 6 gange ugentligt. Ventouris Ferries leverer 1 rute, Durres til Bari som sejler 9 gange ugentligt. European Ferries leverer 2 ruter, Vlora til Brindisi sejler 3 afgange ugentligt & Vlora til Bari omkring 2 gange ugentligt. A-Ships Management S.A leverer 1 rute, Vlora til Brindisi som sejler 2 gange ugentligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra Albanien til Italien for at tjekke informasjon.

Albanien Italien kort

Tryk her for kort

Om Albanien:

Albanien er et land i sydøst Europa på Balkan halvø, med Adriaterhavet mod vest og det Ioniske Hav mod sydvest.

Dets smukke, varierende landskab består af enorme bjerge, arkæologiske udgravninger og idylliske landsbyer, og dette er med til at gøre landet til en populær destination.

Hovedstaden, Tirana kan imponerende osmannisk arkitektur og en kyststrækning på 362 kilometer, som er velsignet med nogle fantastiske strande, så her er noget for enhver smag.

Durres havn ligger ca. 35 kilometer øst for Tirana og findes ved motorvej SH2, mens havnene i Vlora og Saranda, som er længere sydpå, betjenes af den kystnære SH8 rute.

Færgerejser er en bekvem måde at udforske Middelhavet på, og Albanien tilbyder en række overfarter over Adriaterhavet, som drives af et stort udvalg af færgeselskaber.

Om Italien:

Italien ligger i Middelhavet i bunden af Vesteuropa, med det Tyrrhenske Hav mod vest, det Ioniske Hav mod syd og Adriaterhavet mod øst.

Italien er det femte mest besøgte land i verden, og har flere verdensarv områder end noget andet land. Rom, Milano, Venedig og Firenze er de mest populære rejsemål i Italien, men landets rige samlinger af kunst, kultur og litteratur fra mange forskellige perioder og regioner, gør det umuligt at bedømme, hvor det mest interessante sted er.

Italien har omkring 6440 km af kyststrækning med utallige bugter og lange sandstrande. Det er nemt at nå kystnære byer med bil fra et udvalg af færger, store og små.